Klubi-äideille oma joukkue

Joukkueen nimeksi tuli luonnollisesti HJK-j Soccer Moms. Suosio oli taattu heti perustamisesta lähtien. Joukkue on kasvanut peräti neljänkymmenen äidin tiimiksi, ja meno harjoituksissa on tyttöfutisvastaava Sanna Malaskan mukaan ”aivan omaa luokkaansa verrattuna mihinkään muuhun”.

  • Jo kentän reunalle saapuessani mietin, että mitä ihmettä, paljonko tänne Lehtikuusentienkentälle oikein mahtuukaan porukkaa samanaikaisesti! Toisella kenttäpuoliskolla oli juuri alkamassa ottelu Soccer Momsien ja erään polttariporukan välillä. Ja toisella puolella odottelivat vaihtopelaajat, sekä lapset ja isät, Malaska kertoo.

  • Naisten innokkuutta kuvaa parhaiten se, että vaihtopelaajatkaan eivät malttaneet katsoa peliä rauhassa vaan he pelailivat omalla lepovuorollaan.

Naisten maajoukkueestakin tuttu joukkueen valmentaja Heidi Lindström hehkuttaa myös Soccer Moms -joukkuetta.

– Tätä joukkuetta on älyttömän palkitsevaa valmentaa. Aina paikalla on innokkaita naisia valmiina oppimaan uutta ja valmentajan ei tarvitse pelaajia motivoida lainkaan. Vatsalihakset saavat myös hyvää reeniä harjoitusten aikana, sen verran pelaajien kanssa tulee aina naurettua.

Lisätietoa joukkueesta saat HJK-junioreiden tyttöfutisvastaava Sanna Malaskalta, [email protected].