LIIGACUP: HJK hakee tänään Turussa finaalipaikkaa

HJK pääsee lähtemään Turkuun lähes parhaalla miehistöllään, sillä loukkaantumisten takia poissa on vain kaksi pelaajaa. Lisäksi hyökkääjistä Joel Pohjanpalo on vielä perjantaihin saakka Liverpoolin testattavana.

Hallitsevalla mestarilla on myös pohjalla erittäin vahva esitys puolivälierässä KuPS:aa vastaan.

– KuPS-ottelussa pelasimme tunnin ajan varmasti parasta peliä tänä keväänä. Saimme syöttöpelimme ja aktiivisen hyökkäyspelimme toimimaan hyvin, mikä on varmasti nostanut jätkien itseluottamusta. KuPS-ottelu antoi myös muistutuksen, että jos pystymme pelaamaan omalla tasollamme, pystymme voittamaan jokaisen joukkueen, miettii HJK:n kakkosvalmentaja Juho Rantala.

HJK voitti KuPS:n 2-1 kotikentällään kohtalaisen selvästi, vaikka KuPS saikin ottelun lopussa aikaan loppukirin. Inter joutui omassa puolivälierässään hieman tiukemmalle, kun Jaro kiusasi turkulaisia loppuun saakka. Inter voitti lopulta 3-2.

Illan vastustajan Rantala näkee yhtenä liigan vahvimmista ja aktiivisimmista.
  • Inter on joukkue, joka ei ole joutunut käymään läpi suuria muutoksia. Timo Furuholmin lähtö on jättänyt aukon, mutta Inter on pystynyt kohtalaisen hyvin paikkaamaan sen. Interin pelitapa ei ole muuttunut. He pelaavat edelleen aktiivista ja hyökkäävää jalkapalloa, jossa heidän hyökkäävät keskikenttäpelaajansa ovat suuressa roolissa.
Rantala uskoo, että torstai-iltana käydään kova kamppailu finaalipaikasta kahden suhteellisen samantyyppistä pelitapaa noudattavien joukkueiden välillä.

HJK:lle finaalipaikka olisi luonnollisesti tärkeä asia.

  • Haluamme voittaa jokaisen kisan. Liigacupia emme ole viime vuosina voittaneet. Sen lisäksi olisi mahtavaa saada pelata liigakenraali Liigacupin finaalin muodossa omalla kotistadionillamme.
Liigacupin välierä

FC Inter-HJK

To 29.3. klo 19.00

Turun urheilupuiston yläkenttä