Mäkelä: “Vastakkain kaksi aktiivista joukkuetta”

HJK on saanut alle hyvin treeniviikon. Harjoituksissa on liikuttu vauhdikkaasti ja monipuolisesti. HJK-hyökkääjä Juho Mäkelän mukaan joukkueen energisyys on palannut raskaan pelirupeaman jälkeen.

– Kuluneella viikolla on päästy pitkästä aikaa harjoittelemaan ehjä viikko. Olemme pelanneet paljon pienpelejä, hioneet pelipaikkakohtaisia asioita ja paljon myös joukkueen yhtenäistä prässipeliä. Näiden lisäksi ohjelmassa on ollut erilaisia fyysisiä harjoitteita, joiden kautta jalkoihin on palannut terävyys, Mäkelä kertoo.
Viime otteluviikon HJK päätti komeaan taisteluvoittoon Ahvenanmaalla MIFK:ta vastaan. Mäksän mukaan joukkueen itseluottamus on kotipeliä silmällä pitäen erinomaisella tasolla.
– Odotan hyvää ottelua. Jaro on yrittänyt pelata alkukaudella aktiivista jalkapalloa, eikä rikkomaan. isä-Eremenkon vaikutus on näkynyt.
Mäksälle sekä Eremenko Senior että Junior ovat erittäin tuttuja, erityisesti HJK:n kaudelta 2003.
– Monella tapaa siis mielenkiintoinen ottelu tulossa. Jarossa on monta taitavaa ja vaarallista yksilöä. Eremenko Jr. tuo heidän keskikentälleen paljon vaarallisuutta ja yllätyksellisyyttä. Jonkin verran olemme ehtineet käydä Jaron pelin avainasioita läpi, mutta enimmäkseen olemme keskittyneet omaan tekemiseen.
– Joukkueemme on niin hyvässä vauhdissa, että muiden tekemisiä on turha lähteä analysoimaan. Kun keskitymme omaan syöttöpeliin ja pallonhallintaan, on varma että se riittää voittoon.
HJK-FF Jaro sunnuntaina 6.6. klo 18.30 Finnair Stadiumilla