Mannström valmis kilpailemaan peliajasta

Nuoresta iästään huolimatta Mannström on ehtinyt urallaan pelata jo lähes seitsemänkymmentä Veikkausliiga-ottelua. Lisäksi ”Sebu” on kuulunut urallaan U21-maajoukkueen runkopelaajiin.
 
Edelliset kolme kautta Sebastian on viettänyt FF Jaron punapaidassa, pelaten vähintään kahdessakymmenessä ottelussa jokaisella kaudellaan. Asenne ja pelihalut ovat kohdallaan.
 
– Olen valmis tekemään erittäin paljon töitä saadakseni peliaikaa. Tarkoitus ei tosiaankaan ole istua penkillä, Mannström kertoo.
 
Viime kaudella Sebastian keräsi kaksikymmentä Veikkausliiga-esiintymistä tililleen, vaikka kärsikin alkukauden nilkkavammasta.
 
– Viime kausi oli hieman ailahtelevainen. Alkukausi oli vaikea loukkaantumisen takia, mutta loppukausi sujui paremmin. Kaiken kaikkiaan ihan kelpo kausi, vaikka hieman harmittaakin, että Jaro jäi ilman mitaleja, Mannström sanoo.
 
Sebastian on kauden jälkeisen ajan toinen hankinta. Hänet on totuttu näkemään hyökkäävässä keskikentän roolissa. Mannströmin vahvuuksiin kuuluu tasavahva peli molemmilla jaloilla, sekä kyky haastaa vastustajan puolustajia. Kunnianhimoinen peluri haluaa eteenpäin urallaan, joten HJK oli luontainen valinta.
 
– Tosi hyvä fiilis sopimuksesta. Mahtavaa saada tilaisuus pelata Suomen suurimmassa seurassa. HJK on kunnianhimoinen porukka, joka tavoittelee aina mestaruutta. Tietysti euromatsit kiinnostavat myös kovasti, sillä en ole aikaisemmin pelannut kansainvälisiä otteluita seuratasolla.