Mikael Forssell HJK U19 joukkueen suojelijaksi

HJK:sta 17-vuotiaana Chelseaan siirtynyt Klubilegenda Mikael Forssell toimii HJK:n U19 joukkueen suojelijana UEFA Youth Leaguessa. Kuka tehtävään sopisikaan paremmin kuin pitkän ammattilaisuran Englannissa ja Saksassa tehnyt Forssell, joka tunnetaan paitsi armottomasta harjoittelumoraalista ja maalintekotaidosta, myös erittäin kovasta ammattitaidosta ja positiivisesta asenteesta kentän ulkopuolella. 34-vuotias  ”Miklu” Forssell on seurannut läheltä Klubin nuorten treenejä ja tuntee useita joukkueen pelaajia jo pitemmältä ajalta.
– Klubilla on koossa kova porukka, uskoo Forssell lähes parinkymmenen vuoden ammattilaiskokemuksella.
– Taktisesti nämä pelaajat ovat paljon kypsempiä kuin minä samassa iässä. Itse olin enemmänkin sellainen katufutaaja. Taidossa joukkue on samalla tasolla kuin Celtic, asenne  ja usko omaan tekemiseen ratkaisee.

HJK pelaa historian ensimmäisenä suomalaisseurana Uefa Youth Leaguessa. Kilpailun ensimmäisellä kierroksella vastaan asettuu skotlantilainen Celtic, jota vastaan HJK:n U19 joukkue pelaa kaksiosaisen otteluparin. Ensimmäinen osaottelu pelataan ensi keskiviikkona 30.9. kello 18.30 Sonera Stadiumilla ja toinen Glasgow´n Celtic Parkissa 20.10. 

Mikael Forssell – CV »
HJK U19 joukkue »