Muurinen: ”Luvassa kahden pelaavan joukkueen kohtaaminen”

HJK:n tilanne ennen neljänneksi viimeistä ottelua on hankala. Loukkaantumisia on tullut ja sairastupa täyttynyt pikavauhtia. Kokoonpanossa on varmuudella luvassa jotain muutoksia. Päävalmentaja Muurinen uskoo kuitenkin materiaalin leveyteen.
– Poisjääntejä todennäköisesti tulee, mutta uskon, että paikkaajia kyllä löytyy. Tämä on kuitenkin joukkuelaji, ja olemme tehneet paljon työtä sen eteen että kokonaisuus toimii myös parin pelaajan poissaollessa.
Vastustaja Inter on Muurisen mukaan parantanut otteitaan kauden lopun lähestyessä.
– Esimerkiksi Ojala ja Lehtonen ovat äityneet kovaan vireeseen. Varsinkin Henri Lehtonen on päässyt kovaan vireeseen. Hän aloitti kautensa puolustajana, nousi hiljalleen ylemmäksi ja on ehtinyt paukuttaa jo kymmenen maalia kauden aikana.
Mestaruuskamppailusta ei HJK-leirissä puhuta. Peleihin keskitytään yksi kerrallaan.
– Joukkueen ympärillä olevat tahto varmasti mielellään puhuvat siitä, miten Honka pelaa tai monta pistettä me tarvitsemme mestaruuteen. Me emme ajattele näin. Joukkueessa vallitsee hyvä yhteinen ajatus, että seuraava ottelu, riippumatta onko se neljänneksi tai kolmanneksi viimeinen, on tärkein ottelu ja sitä lähdemme voittamaan. Asenne on siinä mielessä joukkueella oikea.
HJK-Inter ke 22.9. klo 19.00 Sonera Stadiumilla
Osta liput: www.lippu.fi