Muurinen: ”Maanantaina nähdään sisuuntunut HJK”

Päävalmentaja Antti Muurinen harmitteli perjantain pelin solmukohtia. Syyt on kuitenkin joukkueessa käsitelty nopeasti ja uusi mahdollisuus kauden avauspisteille on luvassa heti maanantain kun Sonera Stadiumille saapuu vieraaksi KuPS.
– Ehdottomasti meidän pitää parantaa hyökkäyspelaamistamme. TPS:aa vastaan suurimmat hankaluudet olivat siellä suunnalla. TPS sitten kyttäsi omat paikkansa ja rankaisi niistä jäätävän viileästi, Muurinen tiivistää perjantain ottelun.
– Mutta tappio on myönnettävä. Nyt tilanne on pelaajistossa nollattu ja haavat nuoltu. Uskon, että perjantain tappiossa on kuitenkin voiton siemen. Jätkät ovat sisuuntuneet.
Helppo avauskierros ei ollut myöskään HJK:n maanantain vastustajalle. KuPS nimittäin jäi kotikentällään 0-1 -tappioon FC Interille. Niukka häviö oli kovin odotuksin kauteen lähteneelle savolaisjoukkueelle kova pala.
– Se varmasti tulee näkymään maanantaina. Varmaa on, että kentällä nähdään kaksi todella sisuuntunutta ja taistelevaa ryhmää.
KuPS on päävalmentaja Muurisen papereissa fyysinen, kovaa taisteleva ja ennen kaikkea suoraviivainen joukkue.
– KuPS on hyvin tuttu, joten en usko suurempiin yllätyksiin. Yksi arvuuttelun paikka on tietenkin Dicksonin pelaaminen. Sitä varmasti jännitetään myös KuPS-leirissä, sillä hän on yksi joukkueen tärkeimmistä lenkeistä.
HJK ja KuPS iskevät yhteen helsinkiläisjoukkueen kotiavauksessa maanantaina 9.5. Peli käynnistyy 18.30 Sonera Stadiumin uudella tekonurmella.
Osta liput maanantain kotiavaukseen helposti, halvemmalla ja ilman jonotusta
ENNAKKOON: www.lippupalvelu.fi