Muurinen: ”Vahva kokonaisuus”

– Aloitimme todella vahvasti tänään. Joukkue liikkui ja oli aktiivinen, eikä ensimmäiset maalit tulleet yllätyksenä. Erityiskehut menevät Dawda Bah’lle, joka johti joukkueen hyvään vauhtiin ottelun alussa. Hän iski ensimmäisen maalin päällä Sebastian Sorsan antamasta kulmasta ja syötti toisen maalin, jonka Jarno Parikka viimeisteli.
Tauolla tilanne oli jo 2-0. Toisella jaksolla meno jatkui lähes samanlaisena kun Rafinha pamautti komean kuljetuksen jälkeen pallon rangaistusalueen oikean kulman kohdilta maalin vasempaan ylänurkkaan. Peliä oli tuolloin pelattu 56 minuuttia.
Ekranas kuitenkin piristyi ja pääsi kaventamaan vapaapotkusta tilanteeksi 3-1. HJK ei kuitenkaan antanut vastustajalle saumaa, vaan piti tilanteen taitavasti hallinnassa. Viimeisen silauksen ottelulle antoi Dominic Yobe ensimmäisellä maalillaan HJK-paidassa. Loistavan esityön Yoben maaliin tekivät nuoret miehet Alex Ring ja Kastriot Kastrati.
– Saimme tänään taas todella hyvin peluutettua laajaa rinkiä, mikä on myös yksi turnauksen tavoitteista. Myös lohkovoitto varmistui, joten nyt jännitämme C-lohkon illan tuloksia. Todennäköinen vastustaja on Pietarin Zenit.
Ensimmäiset jatkopelit pelataan jo keskiviikkona. HJK:n peli alkaa klo 15.00 Suomen aikaa.