Oma kasvatti Toivo Mero jatkaa Klubissa

16-vuotias laituri ja HJK kolmen vuoden sopimukseen.

HJK ja hyökkäävä laitapelaaja Toivo Mero ovat tehneet kolmen vuoden sopimuksen. 16-vuotias Mero on edustanut Klubia pikkupojasta asti, ja ensi kaudella B-juniori-ikäinen Mero nähdään HJK Klubi 04:n Ykkösen joukkueessa. 

– Olen noin 3-vuotiaana ollut parin päivän ajan HPS:n leirillä, ja sen vuoksi maajoukkuevalinnoissa nimeni perässä lukee aikaisempana seurana HPS. Ensimmäiset kunnon jalkapalloharjoitukset kävin kuitenkin HJK Kannelmäessä ihan pikkupoikana, ehkä juuri 3-vuotiaana, Mero hymyilee.

Vuonna 2022 Mero oli voittamassa C-juniorien Kai Pahlman -turnausta eli ikäluokan Suomen mestaruutta, ja päättyneellä kaudella hän oli Klubin B-juniorien SM-sarjan vakiomiehistöä.

U17-maajoukkueessa Mero on kirjauttanut tänä vuonna kahdeksan ottelua. Lokakuussa hän laukoi komean maalin Ukrainan verkkoon EM-karsinnassa. 

Klubi 04:n ensi kauden päävalmentaja Aleksi Lalli kuvailee Meroa juonikkaaksi hyökkääjäksi.

– Toivo on teknisesti todella hyvä. Hän pystyy leikkaamaan laidasta sisään, antamaan avainsyöttöjä ja rakentamaan tilanteita kombinaatioilla. Isoimmat kehityskohteet ovat fysiikassa ja puolustamisessa, mutta Toivo on erittäin motivoitunut kehittymään, Lalli kehuu.

Onnittelut ensimmäisestä sopimuksesta, Toivo!