Otteluennakko: HJK – FC Lahti 7.8.

HJK:n eurotaival päättyi tältä kaudelta katkeraan tappioon kotikentällä IFK Göteborgia vastaan torstaina. Tappiota ei kauan ehditä sulatella, kun jo sunnuntaina Veikkausliiga jatkuu ja Töölöön saapuu pelaamaan FC Lahti.

HJK:n tavoitteena on voittaa Suomen mestaruus ja kaikki fokus on nyt kotimaan kentillä. Sarjataulukossa Klubi on tällä hetkellä toisena pisteen päässä IFK Mariehamnista. FC Lahti on sijalla yhdeksän, mutta sarjataulukon keskikastin piste-erot ovat suhteellisen pieniä.

Sunnuntaina Klubille tulee täyteen viidessä viikossa kymmenen peliä. Kierrätystä joukkueessa tullaan näkemään myös FC Lahtea vastaan. Lisäksi raitapaidoissa nähdään uusia vanhoja tuttuja, joukkueeseen Belgian Gentistä 2+1 -vuotisella sopimuksella palannut Rafinha sekä oman junnuputken läpikäynyt 19-vuotias Roni Peiponen lainasopimuksella norjalaisesta Moldesta. Molemmat ovat laitapuolustajia.

Päävalmentaja Mika Lehkosuolla on Lahtea vastaan selkeä tavoite.

– Europelit jätetään nyt taakse ja täysillä Veikkausliigapelien kimppuun. Lahti on ollut aina hankala vastustaja meille, mutta joukkueella on kova halu päästä taas voittojen tielle.

HJK – FC Lahti

7.8.2016 Sonera Stadium kello 18.30

Liput otteluun tästä »

Ottelu on katsottavissa suorana lähetyksenä: ISTV