Otteluennakko: HJK – KuPS 15.8.

HJK on kakkosena kaksi pistettä sarjaa johtavan IFK Mariehamnin perässä, jolla tosin on ottelu enemmän pelattuna. Takana iskuetäisyydellä on monta joukkuetta.

Yksi niistä on Kuopion Palloseura, joka voitti keskiviikkona maarianhaminalaiset 1-0. Maalinteossa oli jälleen Gbolahan Salami, joka on tehnyt kuopiolaisille Veikkausliigassa jo seitsemän osumaa. KuPS-kapteeni Petteri Pennanen oli tyytyväinen keskiviikon ottelun jälkeen ja sanoi joukkueen tavoitteen olevan sijoitus kolmen joukossa.

HJK on pelannut viimeiset kolme otteluaan tasan ensin vieraissa Interiä vastaan, sitten kotona Lahtea vastaan ja viime viikolla Stadin Derbyssä vierasjoukkueena kotikentällään. Maalipaikkoja on luotu kiitettävästi, mutta paalupaikalla pysyäkseen Klubin on pystyttävä kääntämään tasapelit voitoksi.

– KuPS:n pelit ovat yleensä melko vähämaalisia, joten ensimmäisen maalin tekeminen korostuu. Kuopiolaiset ovat vahvoja erikoistilanteissa ja Salami hyökkäyksen kärjessä on vaarallinen pelaaja. Myös keskitysten estämisessä ja niiden puolustamisessa boxissa on onnistuttava, koska keskitykset kuuluvat KuPSin pelitapaan. He puolustavat melko tiiviisti joukkueena, mutta meillä on selvä pelisuunnitelma miten maalintekotilanteet luodaan. Viimeistelyyn tarvitaan enemmän tehokkuutta kuin viime otteluissa, kommentoi päävalmentaja Mika Lehkosuo tulevaa koitosta

Joukkueen terveystilanne on hyvä. Onovo, Atom ja Taiwo puuttuvat edelleen, mutta muuten motivaatio ja taistelu pelipaikoista on kova. Ousman Jallown pelilupaa odotellaan hetkenä minä hyvänsä.

Vanhat futiskengät kiertoon!

HJK on mukana jalkapallon pelaajayhdistyksen ja DHL:n kampanjassa, jossa kerätään jalkapallokenkiä vastaanottokeskuksiin. Tuo vanhat futiskenkäsi kierrätykseen ja tuet hyvää harrastusta.

Kenkien vastaanotto Sonera Stadiumilla, Urheilukatu 5, HJK:n toimiston edessä ma 15.8. kello 17.30 alkaen. DHL toimittaa kengät paikallisiin vastaanottokeskuksiin.

Europelipaidat myynnissä, rahat Aulis Rytkönen -rahastoon

 

Kauden 2016 aidot europelipaidat myydään maanantaina nopeimmille. Kaikki tuotot Aulis Rytkönen -rahastoon. Myynti 17.30 alkaen HJK-toimiston edessä. Raitapaidat 100 €, keltaiset ja tummansiniset 50 €. Ei ennakkovarauksia.

HJK vs KUPS
Sonera Stadium 15.8. kello 18.30

Liput ennakkoon, alk. 9,50/5 €. Osta tästä »