Otteluennakko: HJK – PS Kemi

Veikkausliiga jatkuu Klubin osalta kotikentällä kuukauden tauon jälkeen. Sunnuntaina pirteästi kauden aloittanut sarjanousija PS Kemi tulee ensi kertaa Töölöön HJK:n vieraaksi. Vaikka ottelu osuu europelien väliin, keskittyminen on kohdallaan. Klubi hakee Veikkausliigassa Suomen mestaruutta ja haluaa pitää piikkipaikan sarjataulukossa.

– Viime kohtaamisessamme hävisimme Kemille 1-0, kun he tekivät maalin aivan pelin alkuminuuteilla. Se ei tule toistumaan.

– Kemi on parhaimmillaan nopeissa vastahyökkäyksissä, pelaajista erityisesti Ions on kunnostautunut niissä. Tämä meidän pitää eliminoida, toteaa päävalmentaja Lehkosuo.

– Meillä on hyvä terveystilanne ja monta kentälle haluavaa pelaajaa. Kilpailutilanne pelipaikoista on kova ja muutoksia avauskokoonpanossa todennäköisesti nähdään. Iloinen uutinen on se, että Anthony Annan on nyt ensi kertaa kokoonpanossa.

Ottelu alkaa jo kello 17.00. Se on katsottavissa myös suorana ISTV:ssä ».

 

Eurooppa-liigassa jatkopaikka, huomenna PS Kemi. Mitä funtsii Ville Jalasto? #HJK #PystiTöölöön #Veikkausliiga pic.twitter.com/x0GLpnLGN3

— HJK Helsinki (@hjkhelsinki) July 9, 2016