Pelit jatkuvat sunnuntaina Pietarsaaressa
HJK:n pelit jatkuvat jälleen sunnuntaina, kun se kohtaa FF Jaron vieraskentällä Pietarsaaressa. Klubille ottelu on jo kolmas viikon sisään, mutta joukkue on ainakin tähän asti selvinnyt härkäviikostaan hyvin. Kotivoitto MYPA:sta ja vierastasapeli Interiä vastaan nostivat HJK:n jo sarjakärkeen. Sixten Boströmille reissu Pietarsaareen tarkoittaa paluuta tutuille kulmille. Boström valmensi Jaroa kausina 2002-2004.

– Tämä on minulle pitkään aikaan ensimmäinen kerta Pietarsaaressa. On tietenkin kivaa mennä takaisin, tulihan siellä vietettyä muutama vuosi. Mutta ei sitä ole ehtinyt miettimään että peli on nimenomaan Jaroa vastaan. Ei se vaikuta. Siitä kun valmensin siellä on niin monta vuotta aikaa, tämä on vain yksi peli jossa on kolme pistettä jaossa, totesi päävalmentaja Boström.

Jaron kausi on alkanut positiivisissa merkeissä. Se kaatoi ensimmäisessä ottelussaan KuPS:in 2-1, ja pelasi myös 1-0 tappiosta huolimatta erittäin vahvan vierasottelun FC Interiä vastaan. Joukkueen päävalmentajana toimii HJK-paidastakin tuttu Alexei Eremenko Sr., joka on tunnetaan aktiivisen, hyökkäävän jalkapallon ystävänä. Kuitenkin joukkueiden kohdatessa kuukausi takaperin Suomen Cupin ottelussa Talin hallissa Jaro antoi HJK:n suosiolla pitää palloa ja vetäytyi itse puolustusasemiin. Boström odottaa sunnuntaina erilaista Jaroa.

– Ei tule varmaan ihan samanlainen peli, Jaro tuskin on ihan yhtä puolustusvoittoisesti liikkeellä. He ovat vähän muuttaneet tapaansa pelata edellisestä kerrasta. Silloin he pelasivat viidellä puolustajalla, nyt todennäköisesti neljällä. Kotonaan Jaro varmasti haluaa sitäpaitsi jonkun verran hyökätäkin.

18.30 alkava ottelu tulee suorana lähetyksenä UrhoTV:ltä.