Peltoniemestä Veikkausliigan Legenda, Rafinha rikkoi sadan ottelun rajan

Markku Peltoniemestä Veikkausliigan Legenda

Ensimmäinen Veikkausliigan Legenda kaudella 2011 julkistettiin Juhlapäivän HJK-JJK yhteydessä ja arvonimen vastaanotti HJK:n joukkueenjohtaja Markku Peltoniemi.
Peltoniemi on todellinen legenda Legendojen joukossa. HJK:ta jo aktiiviurallaan edustanut “Peltsi” on toiminut Klubin joukkueenjohtajana jo kauan ennen Veikkausliigan aikaa ja kohta edessä on huikean 1000 pääsarjaottelun täyttyminen HJK:n joukkueenjohtajan tehtävissä.
Peltsi nimettiin myös Veikkausliigan 20-vuotistähdistöjoukkueen joukkueenjohtajaksi ja ottaa nyt paikkansa Veikkausliigan Legendojen joukossa. Jokaisella kaudella, jokaisella ottelukierroksella aina liigan alusta saakka vain yksi mies on ollut aina paikalla: Legenda Markku Peltoniemi HJK:n joukkueenjohtajana.
Katso Peltsin mietteitä ja muistoja Veikkausliigan videoista. http://www.veikkausliiga.com/Entertainment.aspx

Rafinhalle sata ottelua täyteen

HJK:n yksi tärkeimmistä lenkeistä, oikeana puolustajana häärivät brassi Rafinha, rikkoi sadan pääsarjaottelun rajapyykin HJK:n vierasottelussa Ahvenanmaalla viikko sitten.
Rafinha on pelannut Suomen kentillä kaudesta 2005 lähtien, ensin AC Oulussa sekä miesten Ykköstä että Veikkausliigaa ja vielä Tampere Unitedissa ennen siirtoaan HJK:hon kaudelle 2010.
Viime vuonna Rafinha osoitti loistavilla esityksillään kuuluvansa HJK:n ehdottomiin runkopelaajiin ja pelasi ensimmäisellä kaudellaan liigaa 24 ottelun verran. Kaikkiaan mies urakoi HJK:n puolustuksessa 42 ottelun ja 3688 minuutin verran.
Kuluvalla kaudella Rafi on pelannut jokaisen HJK:n ottelun alusta loppuun asti.

HJK onnittelee Rafinhaa hienosta saavutuksesta!