Perjantaina paluu tositoimiin

HJK palaa perjantaina kentille pienen tauon jälkeen ja edessä onkin heti sarjan kärkikamppailu. Vastaan asettuu sarjan kolmantena kärkkyvä VPS, vähiten maaleja koko Veikkausliigassa päästänyt joukkue. HJK:lle tauko on tehnyt hyvää. Kovan otteluputken jälkeen joukkue on päässyt treenaamaan ja keskittymään keskikesän huippukamppailuihin rauhassa. HJK:n päävalmentaja Boström iloitsi mahdollisuudesta keskittyä vähälle jääneiden asioiden treenaamiseen.

– Olemme päässeet sekä kentällä että kopissa juttelemalla harjoittelemaan asioita, joihin emme ole aiemmin ehtineet kiinnittää paljoa huomiota. Tekemisemme parantuu jatkuvasti ja se rupeaa näkymään varmasti tuloksissakin, kunhan keskitymme vain omaan tekemiseemme, kertoi Boström.

Edellisessä kohtaamisessa Sonera Stadiumilla toukokuussa VPS vei pisteet 1-2 lukemin. HJK hallitsi silloin ensimmäistä puoliaikaa, mutta vaasalaiset käänsivät kamppailun väkisin toisella puoliskolla edukseen. Olli Huttusen valmentama ryhmä ei ole maaleilla juurikaan juhlinut, mutta joukkueen puolustus on sarjan pitävin. VPS on profiloitunut tällä kaudella erityisesti tiukkojen kamppailuiden niukasti edukseen kääntämiseen. 

– VPS on hyvin organisoitunut ryhmä, joka lähestyy peliä puolustuksen kautta. Ryhmänä se on hyvä sekoitus kokeneita pelaajia ja onnistuneita hankintoja. Muistamme hyvin sen edellisen kohtaamisen täällä, jonka hävisimme. Siitä pitää parantaa, totesi Boström.

Ottelu alkaa huomenna kello 18.30, portit avataan tuntia aiemmin. Saavu paikalle ajoissa haistelemaan ottelupäivän tunnelmia! 

Katso myös: HJK TV Riman alta – Tapio Heikkilä