Rantala: ”Oma peli ei toiminut”


HJK ja TamU jäivät lauantaisessa Liigacupin semifinaalissa varsinaisen peliajan jälkeen maalittomaan tasapeliin. Rangaistuslaukauskilpailun vei nimiinsä TamU selkein numeroin 3-0.

Lauantain peli oli tapahtumiltaan melko vaisu molempien joukkueiden osalta.

– Peli oli kovin vaisu kokonaisuudessaan. Me emme saaneet otetta pelistä oikeastaan missään vaiheessa. Yksi hyvä tilanne tulee mieleen, Jarnon ylärima, mutta muuten tilanteitakaan ei ollut, Rantala kertoo.

HJK joutui pahaan tilanteeseen ottelun lopussa kun puolustaja Rafinha ajettiin kentältä punaisella kortilla. TamU:n ei kuitenkaan onnistunut käyttää tilaisuuttaan hyväksi, vaan peli eteni pilkuille.

HJK epäonnistui  pilkuilla pahasti. HJK:n kolme ensimmäistä vetäjää epäonnistuivat samalla, kun TamU:n kolme ensimmäistä uppotivat omat vetonsa maalin.

Rantala toivoo, että heikko peli ja tappio antavat hallitsevalle mestarille herätyksen. Kauden alkuun on aikaa vajaa kuukausi.

– Tämä ottelu osoitti taas, että mikään ei tule ilmaiseksi. Toivotaan että tämä on kaikille hyvä herätys. Nyt pitää parantaa huimasti, että kauden alussa olisimme valmiina, Rantala päättää.