Sadik ennustaa vaikeaa iltaa TPS:lle

HJK saa keskiviikkona vieraakseen TPS:n. Kauden avausottelussa turkulaiset veivät täydet pisteet Klubin nenän edestä lukemin 0-2. Hyökkääjä Berat Sadik uskoo TPS:n kohtaavan hyvin erilaisen joukkueen keskiviikon ottelussa.
– Edellisessä TPS-ottelussa emme pelanneet parhaimmalla tasollamme. Yksitoista pelaajaa surffaili siellä täällä, eikä tuettu toisiamme tarpeeksi. Lisäksi maalit tulivat aika helposti. Mutta tiesimme, että kauden avausottelusta tulee vaikea, Berat kertoo.
TPS on ollut melko arvaamaton tapaus viimeisimmissä otteluissa. HJK on usein lähtenyt ennakkosuosikkina otteluihin, mutta kuten nähty – se ei tarkoita mitään. Sadikin mukaan turkulaiset ovat pelanneet hyvin puolustavaa peliä. Hyökkääjä kertoo, että vastustaja on fyysinen ja pelaa aggressiivisesti. Sadikin mielestä Klubi on kuitenkin joukkueista taitavampi.
– Kun me laitetaan pallo pyörimään, niin taito voittaa fysiikan. Olemme viimeisissä otteluissa pelanneet hyvällä tasolla ja erityisesti Haka-ottelussa olimme joukkue isolla J:llä. Pelistä huokui iloisuus, eikä väsymys painanut ollenkaan. Jos pelaamme edes vähääkään sillä tasolla, mitä viime aikoina olemme esittäneet, tulee TPS:lle hyvin vaikea ilta, Sadik uskoo.
Kamppailu TPS:aa vastaan päättää otteluputken, josta alkaa lyhyt juhannustauko. Sadikin mukaan otteluputki ei joukkueelle ole ongelma, vaikka rasitus alkaakin tuntua.
– Kovalla tahdilla näitä matseja pelataan. Rasitus on kova, mutta meillä on laaja rinki ja hyviä jätkiä heittää kentälle. Kaikki pääsevät välillä lataamaan akkuja. Meillä ei taso tipu, vaikka pelaajat vaihtuisivat, Sadik kertoo.
Joukkue lähtee hakemaan revanssia avausottelun tappiosta. Klubiyleisöllä on vielä myös tuoreessa muistissa Suomen Cupin finaalitappio. Sadik ei kuitenkaan koe ylimääräistä painetta TPS:n kohtaamisesta, hyökkääjä ajattelee vain ottelun voittamista.
– Ainoa mikä keskiviikkona sytyttää on kolme pistettä – se riittää motivoimaan, Sadik sanoo.