Sonera Stadiumin yläkatsomo avattu lipunmyyntiin

Tämän hetkisellä tahdilla ottelupäivänä porteille jää myyntiin ainoastaan hajapaikkoja.
– Katsojat ovat selvästi halunneet välttää ottelupäivän ruuhkat ja ostaneet lippunsa ennakkoon kuten olemme pitkään toivoneet. Sonera Stadium tulee olemaan lähes loppuunmyyty, sanoo HJK:n toimitusjohtaja Kari Haapiainen.
Vierasjoukkue Besiktasin toiveesta stadionin pohjoispääty on varattu turkkilaisfaneille. Lipunmyynti vieraskatsomoon alkaa ottelupäivänä klo 10. Kaikki avoimesti tarjolla olevat katsomopaikat ovat nyt kuitenkin ennakkomyynnissä.
Sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi portit avataan jo lähes kaksi tuntia ennen ottelun alkua eli klo 18.00. 
HJK tarvitsee 2-0 -voiton päästäkseen jatkoajalle tai isomman eron lunastaakseen jatkopaikan jo varsinaisella peliajalla. Panoksena on paikka Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen, joka tarkoittaisi viittä europeliä lisää. Yksikään suomalaisjoukkue ei ole aiemmin lohkovaiheeseen yltänyt.
– Näimme ensimmäisessä osaottelussa Istanbulissa, että urakka on kova. Toisaalta kotikenttä ja yleisön tuki antavat kaikki mahdollisuudet menestyksekkääseen takaa-ajoon. Joukkue on erittäin nälkäinen, sanoo HJK:n päävalmentaja Antti Muurinen.
Tilaisuus on seurajoukkuetasolla Suomessa ainutlaatuinen, sillä Besiktasin joukkueessa pelaa maailman huippunimiä kuten kolme Mestareiden liigan voittoa Real Madridissa saavuttanut Guti, Portugalin maajoukkuetähti Ricardo Quaresma (Barcelona, Inter, Chelsea) ja brasilialainen nouseva tähti Bobo.
Faktaa:
HJK-Besiktas to klo 19.45 Sonera Stadiumilla, portit avataan klo 18
Ensimmäinen osaottelu Besiktas – HJK 2-0 (Hilbert, Quaresma)
Liput ennakkoon www.lippu.fi
FreshCon Ravintolamenu klo 18.15 – 19.45, €25, pöytävaraukset: [email protected]