Tässä on kapteenisto 2012

Monivuotinen ykköskapteeni, maalivahti Ville Wallén jatkaa luottamustehtävässä. Joukkueen kokeneimpaan kaartiin kuuluva Wallén jatkaa kapteenina myös mielellään.

  • Joukkueen luottamuslause tuntuu joka vuosi hienolta, ja teen tietenkin kaikkeni jengin eteen niin kentällä kuin kentän ulkopuolellakin. Pitää kuitenkin muistaa, että kentällä taistellaan aina joukkueena.

Tulevasta vuodesta Ville odottaa mielenkiintoista kaikin puolin.

  • Meillä on takana kolme loistavaa kautta ja kolme Suomen mestaruutta, lisäksi viime vuodelta tuli tupla. Toisaalta taas joukkue on muuttunut tälle kaudelle enemmän kuin edellisten kolmen kauden aikana, mikä tuo haasteita. Joukkuehenkin on kuitenkin ollut erittäin hyvä, mikä on yksi tärkeimmistä seikoista tulevaa kautta ajatellen.

Varakapteeneiksi joukkue valitsi niin ikään kokeneet pelimiehet, keskuspuolustajat Mathias Lindströmin ja Rami Hakanpään.

Hekin ottavat luottotehtävän mielellään vastaan.

  • Kapteenistokolmikon tehtävänä on edustaa joukkuetta tarvittaessa ja myös siinä vastuu kannetaan yhdessä. Se, että joukkue valitsi tähän tehtävään, on merkittävä asia, Mathias Lindström sanoo.

Toinen varakippari Hakanpää uskoo Wallénin tavoin mielenkiintoiseen kauteen.

  • Liiga alkaa vajaan kuukauden päästä. Joukkuessa on ollut hyvä vire koko kevään ja yhteispeli on kehittynyt joka päivä. Joukkue lähtee kauteen siis hyvällä asenteella, Hakanpää sanoo.