Tätä et voi missata! HJK-Dinamo Zagreb ensi keskiviikkona

HJK jatkaa Mestareiden liigassa – seuraavaksi vastaan maailmanluokan joukkue
 
Suomen mestari kukisti tiistaina Walesin mestari Bangor Cityn Mestareiden liigan toisella karsintakierroksella yhteismaalein 13-0 (3-0, 10-0) ja jatkaa karsinnoissa eteenpäin.
Seuraava vastustaja arvottiin jo viime perjantaina otteluparista Dinamo Zagreb-Neftchi Baku. Tuosta otteluparista jatkoon selvisi Euroopan huippujoukkueisiin lukeutuva Dinamo Zagreb yhteismaalein 3-0 (3-0, 0-0)

Suomen ja Kroatian mestarit kohtaavat kolmannella karsintakierroksella ensin Helsingissä keskiviikkona 27.7. klo 19.00. Toinen osa pelataan Zagrebissa siitä viikon päästä.

Lipunmyynti HJK:n kotiotteluun alkaa keskiviikkona: www.lippupalvelu.fi

 

Dinamolla peräti kuusi perättäistä mestaruutta

Helsinkiin saapuu viikon päästä yksi Euroopan kovimmista seurajoukkueista. Kroatian pääkaupungin ylpeys on dominoinut maansa pääsarjaa viimeiset vuodet. Joukkue on edennyt mestaruuteen peräti kuusi kertaa perättäin.
 
Joukkueen saavutukset myös UEFA:n seurajoukkuekilpailuissa ovat huikeat. Kaksi vuotta sitten joukkue selviytyi ensimmäistä vuottaan pyörineen Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen, mutta jäi lohkon kolmoseksi Anderlechtin ja Ajaxin taakse. Viime kaudella joukkue toisti temppunsa, mutta jäi jälleen lohkon kolmossijalle Villarrealin ja PAOK:in taakse. Kahdesti Dinamo on selvinnyt Mestareiden liigan lohkovaiheeseen.
 
UEFA:n seurajoukkuerankingissa Dinamo löytyy nykyään sijalta 96. Taakse ovat jääneet sellaisetkin huippujoukkueet kuin Feyenoord ja West Ham. HJK löytyy saman rankingin sijalta 252.