Timi Lahti toissapäivänä leikkauksessa

Timi Lahti on alkukauden poissa HJK:n vahvuudesta. Toppari joutui toissapäivänä leikkaukseen vatsalihasvamman vuoksi, ja on poissa kentiltä lääkärin arvion mukaan seuraavat 2-3 kuukautta.

– Leikkaus meni kaiketi ihan jees. Jos kaikki menee hyvin niin olen toivottavasti kesätauon jälkeen taas kunnossa. Vamma on piinannut jo vähän pidempään, viimeiset kuukaudet ovat olleet aika rikkonaisia. Välillä ollut vähän kituuttelua, joutunut jatkuvasti miettimään pystyykö pelaamaan vai ei. Nyt päätettiin leikata kun se ei ole edennyt mihinkään suuntaan, kertoi Lahti itse.

Lahti siirtyi HJK:hon Hakasta kesken kauden 2011. Tuolloin kyseessä oli vain lainapesti, mutta nuori toppari onnistui nopeasti vakuuttamaan seurajohdon ja kaudeksi 2012 Lahti värvättiin lopullisesti Klubin riveihin. Viime vuonna hän oli tärkeä osa mestaruuden voittanutta ryhmää, pelaten yhteensä 25 liigaottelussa. Tänäkin vuonna Lahti uskoo pääsevänsä juhlimaan, vaikkei pystykään itse alkukaudesta mestaruusjahtiin osallistumaan.

– Kova luotto on äijiin, hoitavat kyllä vaikken pääsekään pelaamaan. Tietenkin olen itse otteluissa mukana kannustamassa.