Uuden kauden ensimmäiset harjoitukset pidettiin tänään

Mika Lehkosuo puhaltaa pilliinsä ja uuden kauden ensimmäiset harjoitukset alkavat. Ensimmäisissä harjoituksissa kentällä viilettää vajaa parikymmentä pelaajaa.

Sonera Stadiumilla puhaltaa jäätävä viima ja pelaajat hytisevät ennen harjoitusten alkua kylmissään. Pillin vihellys lopettaa hytinän, nyt alkaa työt.

Ensimmäisissä harjoituksissa ei vielä vedetä verenmaku suussa, vaan uuteen kauteen otetaan rauhallinen startti. Hiki tulee pintaan, kun joukkue vetää alkulämpöä, pienpelejä ja loppuun pienet futistennispelit.

-Pari viikkoa pääsin nauttimaan lomasta USA:ssa, mikä oli makeeta. Tosi siistiä päästä takaisin treeneihin ja aloittaa työnteko seuraavaa kautta varten, Alho kertoo.

Viime kaudella Alho oli sivussa käytännössä koko kauden sitkeiden loukkaantumisten vuoksi. Loppukaudesta laituri pääsi kentälle parissa pelissä.

Mestaruusputki katkesi viime kauteen, kun SJK nappasi seurahistoriansa ensimmäisen Suomen mestaruuden. Ensi kaudella Klubi hamuaa takaisin kultakantaan.

-Vaikea kausi on takana ja katse on suunnattu tulevaan. Totta kai joukkueella on paljon hampaankolossa ja niin on myös minulla. Vaikka mitali on aina mitali, vain kulta kelpaa ensi kaudella, Alho sanoo.

Kiivaasti käyntiin lähteneestä kausikorttimyynnistä Alholla on sananen valmiina:

-Siis en mä keksi mitään syytä, että miksi jokainen ei ostaisi kausaria. Mä aion ostaa omani, kyllä sunki pitää ostaa!

HJK onnittelee lomareissullaan tyttöystävänsä kanssa kihlautunutta Nikolaita kihlauksen johdosta.

 

Pikkupeleissä ei kontakteja kaihdettu.

Vuoden poikapelaaja 2015 Saku Ylätupa nousi mukaan HJK:n edustusjoukkueeseen.

Obed Malolo futistennismittelössään Sebastian Sorsaa vastaan.

Sorsa vei nimiinsä tämän erän Malolon kustannuksella.

Uusi vahvistus Vincent Onovo treenien päättäneessä keppijumpassa.

Joukkueen virallisena linssiludena jatkaa myös tällä kaudella eilen Japanista palannut Atom.

Toni Kolehmainen kävi kauden päätteeksi polvileikkauksessa. “Kole” on keppien varassa tammikuun alkuun, jonka jälkeen keskikenttäpelaaja tähyää pikaisesti takaisin pelikentille.