Uutta hyökkäysvoimaa Klubiin

Macauley Chrisantus, 27 vuotta, on syntynyt Nigeriassa Abujan kaupungissa. Ensimmäinen seura, jota hän edusti vuonna 2007, oli paikallinen Hearts of Abuja, josta hän siirtyi Hamburger SV:n listoille. Kaudet 2009–2011 Macauley pelasi lainalla Karlsruher SC:ssä ja kauden 2011–2012 lainalla FSV Frankfurtissa.

Tästä ura jatkui 2012 Las Palmasiin, joka tuolloin pelasi Espanjan La Liga 2:ssa. Tämän jälkeen Macauley onkin kiertänyt useita seuroja Euroopassa: Sivasspor Turkissa, AEK Athens ja Lamia Kreikassa, Reus Deportiu ja nyt viimeksi Real Murcia jälleen Espanjassa.

Vuonna 2007 Macauley edusti Nigerian U17-maajoukkuetta MM-kisoissa ja voitti seitsemällä maalillaan kisojen maalikuninkuuden.

– Chrisantus on edelleen erittäin potentiaalinen hyökkääjä, joka pystyy pelaamaan niin sentterinä kuin laidallakin. Macky on tehnyt hyviä tehoja aika kovissakin sarjoissa ja uskomme että HJK on ympäristö, jossa hän pystyy kehittymään entisestään. Näin saamme lisää kilpailua ja vaihtoehtoja hyökkäyskalustoomme, ja totta kai katseemme on jo myös ensi kaudessa. Lisäksi Macky on positiivinen ja iloinen persoona, mikä on aina hyvä asia, taustoittaa jalkapallojohtaja Juho Rantala.

– Kiva tulla Klubiin. Aurinko paistaa ja se on hyvä merkki. Tulen tekemään paljon maaleja, iloitsee Macauley Chrisantus.

Welcome to Klubi, Macky!