Väyrysen kuntoutuminen sujunut hyvin

Mika Väyrysen kuntoutuminen polven eturistisidevammasta on sujunut positiivisissa merkeissä. Keskikentän taituri sai elokuun vierasottelussa FC Interiä vastaan osuman polveensa ja joutui jälleen leikkauspöydälle ehdittyään juuri toipumaan edellisestäloukkaantumisestaan. Yli 50 maaottelua urallaan pelannut Väyrynen ei kuitenkaan ole vaipunut epätoivoon, vaan taistelee itseään jälleen kohti täyttä pelikuntoa. Ennusmerkit ovat hyvät.

  • Tänään on seitsemän viikkoa leikkauksesta, ja kaikki on mennytaikataulun mukaan ellei vähän paremminkin. Polvi menee hyvin koukkuun ja ojentuu hyvin suoraksi, tosi tyytyväinen olen ollut ja niin ovat lääkärit ja fysiotkin. Eiköhän tästä hyvä tule, totesi Väyrynen.

Kuntoutumisen lomassa “Väykkä” on osallistunut joukkueen toimintaan penkin puolelta. Yhteen otteluun hänet on jopa värvätty osaksi valmennusporrasta.

  • TPS-vieraspelissä olin mukana. Ihan hyvä kokemus se oli, olen kuitenkin miettinyt että uran jälkeen haluaisin valmentaa ja oli kiva nähdä minkälaista se touhu penkiltä on. Ja hyvä voittohan sieltä tuli. Jätkät ainakin sanoi, että oli osittain mun ansiota, Väyrynen naureskeli.

Väyrynen ehti pelaamaan kauden aikana vain kolmessa ottelussa. Mestaruusjuhliin hän osallistui mielellään, mutta nälkää riittäisi tehdä enemmänkin.

  • Hyvällä fiiliksellä olin mukana, on kuitenkin sellainen olo että olen osa joukkuetta. Mutta onhan se vähän kaksipiippuinen juttu. Jos ei pelaa hirveästi tai panos mestaruuteen ei ole suuri, niin ei moottori mestaruusjuhlissakaan ihan samalla tavalla käynnisty. Nälkä pelata on hirveä.