Veikkausliiga jatkuu – HJK-IFK Maarianhamina lauantaina

Kesän kiihkeimmät futisviikot jatkuvat HJK:n osalta lauantaina kotiottelulla IFK Maarianhaminaa vastaan.
Sarjajohto on vielä suhteellisen turvallinen, mutta paluu voittojen tielle olisi kotijoukkue HJK:lle elintärkeä. Viime Veikkausliigakierroksen Jaro-tappio pitäisi kuitata voitolla mahdollisimman pian.
Lauantain ottelussa on myös mahdollisuus revanssiin, sillä joukkueiden edellisen kohtaamisen vei nimiinsä IFK numeroin 2-0 Ahvenanmaalla. Tuossa ottelussa HJK ei löytänyt tehojaan, ja IFK piti maalivahti Josh Wicksin johdolla sarjajohtajan ilman maaleja. Toisessa päässä heilahti puolestaan kahdesti.
Muilta osin IFK on tuon toukokuun lopun ottelun jälkeen pelannut hyvin ailahtelevasti . Kymmenestä edellisestä pelistään joukkue on voittanut vain kolme. Tasapelejä tilille on tullut myös kolme ja tappioita neljä. Saarelaiset ovat kuitenkin onnistuneet pitämään pintansa sarjan ylemmässä keskikastissa sijalla viisi.
HJK:lle Jaro-tappio oli ensimmäinen pistemenetys pitkään aikaan, mikä saattoi osittain johtua siitä, että ajatukset olivat joukkueella jo tärkeässä Mestareiden liigan pelissä Dinamo Zagrebia vastaan. Eurokiireet eivät kuitenkaan tule hellittämään vielä moneen viikkoon. Se tarkoittaa, että joukkueen on pystyttävä kääntämään ajatukset pois europeleistä mikäli se haluaa turvata sarjajohtoaan. Pelejä tämän kauden liigassa on kuitenkin jäljellä vielä peräti 16.
HJK:n viisi edellistä peliä:
29.6.   MYPA – HJK      0 – 1
4.7.     KuPS – HJK       2 – 4
8.7.     HJK – FC Inter    4 – 2
16.7.   HJK – VPS         3 – 0
23.7.   FF Jaro – HJK    1 – 0
 
IFK Maarianhaminan viisi edellistä peliä:
22.6.   IFK Mariehamn – MYPA     1 – 1
3.7.     RoPS – IFK Mariehamn      1 – 1
10.7.   IFK Mariehamn – Haka     2 – 1
17.7.   TPS – IFK Mariehamn        2 – 0
24.7.   IFK Mariehamn – KuPS      2 – 2


HJK-IFK Maarianhamina
La 30.7. klo 18.30
Sonera Stadiumilla

Muista hankkia lippusi ennakkoon ja vältyt jonoilta!

Klikkaa bannerista Lippupalvelun nettikauppaan