Voittomaali oli toppari Ojalan jo kevään kolmas

HJK:n pelaavaan kokoonpanoon lupaavan murron kevään otteluissa tehnyt nuori toppari Juhani Ojala ei itsekään muista milloin valmistautumiskaudella maalihanat olisivat olleet yhtä löysällä. 
– Enkä taida muistaa, että olisi edes itse pelikaudella tehnyt yhtä montaa maalia. Siinä mielessä itsellä on mielenkiintoinen ja hyvä tunnelma.
Keskiviikon ottelussa Ojala pääsi puskemaan pallon maaliin Medon sivuvaparin jälkeen. Maalilla HJK voitti ottelun 2-1. Juhani Ojala on alkukaudella iskenyt maalit myös Lahti Cupissa City Starsia ja Seinäjoella AIK:ta vastaan.
Vaikka HJK:n pelissä löytyy vielä parannettavaa kun Veikkausliiga alkaa reilun viikon päästä, oli Ojala voittoon erittäin tyytyväinen. Tappioputken päättäminen tuli tarpeeseen.
– Voitto on kuitenkin aina tärkeintä. Pelissä löytyy vielä jotain parannettavia osa-alueita, mutta kenraaliharjoituksen voitto tuntui joukkueessa vapauttavalle.
 
Luottamus pysyy vaihtelevista tuloksista huolimatta lujana.
– Meininki on joukkueessa hyvä, vaikka pari tappiota onkin tullut. Viikingit-voitto antaa hyvää latausta viikon päästä pelattavaan kauden avausotteluun Kuopiossa. Valmistautuminen on tietenkin tehtävä huolella, sillä Kuopio ei ole helppo paikka pelata, kuten viime syksyn Suomen Cup näytti, Ojala miettii.