Vuoden ensimmäinen Stadin derby pelataan tiistaina!

Viime kaudella joukkueet kohtasivat Veikkausliigassa kolme kertaa. Kaikki kolme ottelua päättyivät samoihin 1-1 lukemiin, joten Stadin herruus jäi virallisesti ratkaisematta.

Klubi ja HIFK kohtasivat myös viime kaudella Liigacupissa, tuolloin välierävaiheessa. Harjoitusleirillä Espanjassa leireillyt HJK pelasi ottelun Klubi 04:n miehistöllä ja eteni Liigacupin finaaliin 2-0 voitolla.

HJK-HIFK tiistaina 9.2. kello 17.00

Ottelun lipunmyynti alkaa kello 16.00, tule ajoissa paikalle, sillä Talin jalkapallohalliin mahtuu paikalle noin 800 katsojaa. Otteluliput 10 euroa/kpl, alennusryhmille (HJK:n kausikorttilaiset 2016, opiskelijat, lapset, eläkeläiset) 5 euroa/kpl. Ottelu tulee olemaan hyvin suurella todennäköisyydellä loppuunmyyty. 200 paikan HIFK-kannattajakatsomoon on oma lipunmyynti ja sisäänkäynti.

Etkö pääse paikalle tai ehdi jonottamaan lippuja? Ei huolta, HJK ja Urheilulehti tekevät ottelusta suoran yhteislähetyksen. Lähetyksessä on studio-osuudet ennen ottelua, tauolla ja taiston päätyttyä, jolloin haastattelussa on myös päävalmentajat molemmista joukkueista. Kaikki tämä ja Urheilulehden näytenumero kotiin kannettuna nyt vain 8 eurolla.

Liigacup by HJK & Urheilulehti esittää:

Stadin derby HJK-HIFK tiistaina 16.50

Selostus: Petteri Vennelä, kommentaattorina Jarno Parikka.

Osta matsilähetys tästä >>