Otto Lehtipuu ja Minni Koroma Klubin kuukauden vapaaehtoiset

HJK arvostaa kenttätasolla toimivia vapaaehtoistyöntekijöitään, ja haluaa yhdessä Kultajousen kanssa kiittää heitä panoksestaan seuran hyväksi palkitsemalla kuukauden vapaaehtoisen.

Otto Lehtipuu - HJK Helsinki
Otto Lehtipuu

Klubin vapaaehtoiset ovat omalta osaltaan mahdollistaneet seuran toiminnan myös tänä haastavana vuonna. Epidemiatilanteen vuoksi vapaaehtoisten palkitsemisia ei kuitenkaan ole voitu toteuttaa totutulla tavalla. Niinpä seura palkitsee loppuvuoden ajan kuukausittain yhden sijaan kaksi vapaaehtoista. Lokakuun vapaaehtoiset ovat Otto Lehtipuu ja Minni Koroma.

Otto Lehtipuu on ollut mukana HJK:n toiminnassa viisi vuotta sitten perustetun Arabianrannan T08-09 joukkueen ensihetkistä saakka. Alusta asti joukkueenjohtajana toiminut Otto on nähnyt nykyään City T08 nimeä kantavan joukkueen monet vaiheet.

– Onhan tämä hirveän palkitsevaa, isän ja tyttären yhteinen juttu. Meidän joukkueen henki on myös tavattoman hyvä sekä tyttöjen että vanhempien kesken ja kaikki toimii hienosti kun seuran tuki on ollut vahva. Olen myös ollut todella tyytyväinen siihen, miten viimeisen viiden vuoden aikana seura on panostanut yhä enemmän tyttöjen toimintaan myös harraste- ja haastepuolella, Otto summaa kuluneita vuosia.

Minni Koroma - HJK Helsinki
Minni Koroma

Minni Koromalle HJK tui tutuksi vuonna 2011 omien lasten aloittaessa Klubin joukkueissa. Jo vuotta myöhemmin Minni aloitti Kannelmäen kaupunginosajoukkueen toimihenkilönä. Kuluneen yhdeksän kauden aikana hänet on nähty joukkueen jojona, rahastonhoitajana, huoltajana, mukana leireillä, turnausreissuilla ja jopa apuvalmentajana. Kannelmäen joukkueen yhdistyttyä kauden vaihteessa Munkkiniemeen tulee tutun joukkueen toimihenkilötehtävien tilalle muita sinivalkoisia menoja.

– Olin ensin vain uteliaana mukana kentänlaidalla. Tähän lajiin kuitenkin rakastuu salakavalasti ja yhteisö vei mukanaan. Nykyisin koko perheen kalenteri pyörii jalkapallon ympärillä, niin lasten harjoitusten ja pelien kuin myös edustusjoukkueiden matsien. Haluaisin ajatella, että pikkuhiljaa kalenterin antaessa myöten lähtisin vielä itsekin pelaamaan, Minni hymyilee.

Kiitos Otto ja Minni!