Valtteri Morenin kausi on ohi 

8-kertaisen Suomen mestarin polvi vaatii uuden leikkauksen.

HJK Klubi 04:n suorituskykyvalmentaja Timi Pettersson saattoi Valtteri Morenin pois kentältä pari viikkoa sitten pelatussa Kakkosen ottelussa.

Keskuspuolustaja Valtteri Morenin epäonni jatkuu. 

Viime kesäkuussa tullutta polvivammaa 9 kuukautta sisukkaasti kuntouttanut ja takaisin HJK:n Veikkausliiga-joukkueen harjoitusvahvuuteen päässyt Moren väänsi saman polven harjoituksissa huhtikuussa. 

Jalkaa yritettiin kuntouttaa ilman operaatiota, ja “Valtsu” kävi kokeilemassa polven kestävyyttä HJK Klubi 04:n pelissä Kakkosessa pari viikkoa sitten. Konkari joutui kuitenkin jättämään kentän jo 10 minuutin pelin jälkeen. Magneettikuvan tulos oli tyly: Sama polvi vaatii uuden leikkauksen, joten Morenin kausi on ohi.  

Valtteri Moren on juhlinut Suomen mestaruutta Klubissa peräti kahdeksan kertaa. Moren on voittanut mestaruuden joka ikisellä kaudella, jonka hän on ollut HJK:n riveissä kauden loppuun asti. Vuonna 2015 mestaruutta ei tullut, mutta Moren olikin siirtynyt kesän siirtoikkunassa Belgiaan.

Vain Eino Soiniolla on pelaajana Morenia enemmän mestaruustitteleitä (HJK:ssa 7, HPS:ssa 2). Kahdeksaan on yltänyt Morenin lisäksi Akseli Pelvas (7 x HJK, 1 x SJK).

Valtavasti tsemppiä kuntoutukseen, Valtsu!