Ennakko: Haka vs HJK

Suomen Cupin todellinen klassikkomatsi pelataan huomenna lauantaina 27.6. kello 16:00 Valkeakoskella.

HJK on valmistautunut nopealla aikataululla huomiseen Suomen Cupin välieräotteluun Hakaa vastaan. Viime tiistaina Klubi pelasi Turussa, joten keskiviikko käytettiin palautumiseen. Tänään perjantaina vedettiin tehokkaat valmistavat harjoitukset.

– Harjoittelimme tänään erittäin kuumissa olosuhteissa ja huominen ottelu tulee olemaan samanlainen. Paljon ei kentällä ole varjoja ja kuiva tekonurmi, joten varsin raskas ja fyysinen ottelu on luvassa, ennakoi HJK:n päävalmentaja Toni Koskela.

FC Haka on tämän kauden nousijajoukkue Veikkausliigassa. Mielenkiintoinen tilastotieto on se, että Hakan edellisestä tappiosta kilpailussa merkityksellisessä ottelussa on jo kulunut aikaa. Viime vuonna maaliskuussa Haka hävisi RoPSille Suomen Cupissa. Ykkösessä edellinen tappio on viime syyskuulta, kun Haka hävisi TPS:lle nousun jo varmistuttua, joten siinä ottelussa ei enää ollut panosta.

– Haka on joukkue, joka on tottunut voittamaan ja sitä kautta itseluottamus on korkealla. Varmasti tulevat tähänkin peliin sillä ajatuksella, että menevät jatkoon. Tämä meille sellainen haaste, joka on mielenkiintoinen ottaa vastaan tässä klassikko-ottelussa, jatkaa Koskela.

HJK:n kokoonpanoon ei ole odotettavissa suuria muutoksia. Ferhan Hasani palaa takaisin vahvuuteen ja tiistaina pohkeeseen tällin saaneen Nikolai Alhon tilannetta pohditaan vielä. Bubacar Djaló ja Eetu Vertainen palaavat todennäköisesti ensi viikolla harjoitusvahvuuteen.

Haka vs HJK
27.6.2020 klo 16:00
Tehtaan kenttä, Valkeakoski

Katso ottelu suorana Ruudusta »