Ennakko & katsojainfo: HJK–Lahti ti 17.5. klo 18

Viikon ensimmäisessä kotimatsissa kohdataan FC Lahti Bolt Arenalla.

Fabian Serrarens - HJK Helsinki. Photo: © Jussi Eskola

HJK vs FC Lahti 
Ti 17.5.2022 18:00. Portit avataan klo 16:30.
Veikkausliiga – Bolt Arena 
Otteluisäntä: Grano

HJK kohtaa FC Lahden toistamiseen viikon sisällä, kun lahtelaisjoukkue saapuu vierailemaan Bolt Arenalle tiistai-iltana. Joukkueet ottivat yhteen edellisviikon torstaina Lahden Hiihtostadionilla, jossa päädyttiin 1–1-tasapelin myötä pistejakoon.

19 pistettä kerännyt Klubi on kahdeksan pelatun ottelun jälkeen Veikkausliigan jaetulla kärkisijalla KuPS:n kanssa, mutta kuopiolaiset ovat pelanneet ottelun vähemmän. FC Lahti on kahdeksalla pisteellään kahdeksantena. 

– Edellinen matsi on käyty läpi samalla tavalla kuin muutkin. On todellinen poikkeus, että pelataan uudestaan samaa vastustajaa vastaan ilman yhtäkään matsia välissä, ja se tietysti muuttaa hieman valmistautumista. Ei tarvitse käydä niin tarkkaan läpi yksittäisiä pelaajia ja sitä, mitä vastustaja yrittää tehdä, vaan peilataan edelliseen otteluun, toteaa HJK:n päävalmentaja Toni Koskela.

– Paljonhan asioita muuttuu, kun tullaan nurtsilta tasaiselle tekonurmelle. Lisäksi saimme yhden harjoitustapahtuman lisää verrattuna viime viikkoon, jolloin oli yksi päivä vähemmän lepoaikaa. 

Tiistain ottelusta ovat varmasti sivussa Santeri Väänänen, Pyry Soiri, Valtteri Moren, Riskin veljekset sekä edellisessä ottelussa loukkaantunut Miska Ylitolva, jolla on edessään pidempi huili. Sen sijaan Matti Peltola on toipunut pelikuntoon ja on tiistaina Tampereella HJK Klubi 04:n kokoonpanossa.

HJK-Lahti 17.5.2022 18:00

LIPUT 

Liput ja kausikortit ovat myynnissä osoitteessa liput.hjk.fi. Tälle kaudelle uutena tuotteena myynnissä on tilauspohjainen kausikortti, joka oikeuttaa sisäänpääsyn kaikkiin HJK:n miesten, naisten sekä Klubi 04:n kotimatseihin edullisimmillaan 12 euron kuukausimaksulla.

Ennen ottelua lippuja on myynnissä Klubipäädyssä sijaitsevassa lippukioskissa. Lahden kannattajat sijoittuvat ottelussa Bolt Arenan Pohjoispäätyyn, jonka luona on toinen lipunmyyntipiste.

Jäsenmaksunsa viimeistään tänään maanantaina maksaneet HJK-juniorit pääsevät maksutta sisään Itäkatsomoon kännykän MyClub-sovellusta portinlukijaan näyttämällä. Jäsenetuun kuuluu, että jokainen juniori voi ottaa mukaansa yhden kaverin. Juniorien käyttöön on varattu Itäkatsomon lohkot 138–140.

SAAPUMINEN

Porteilla suoritetaan turvatarkastus. Lippujen lukeminen porteilla tapahtuu koneellisesti. Kommandopipoihin pukeutuminen on katsomossa kielletty. 

MATSIETKOT

Etkot starttaavat Klubipäädyssä kello 17:30. Etkoilla tähtivieraana Valtteri Moren.  

RAVINTOLA-, KAHVILA- JA KIOSKIPALVELUT

Urheilukadun kivijalkaravintolan lisäksi Arenan kioskit ja kahvilat ovat ottelussa auki. Urheilukadun kivijalkaravintola Koti sekä Sports Lounge KLB-1 aukeavat yhtä aikaa katsomoporttien kanssa eli klo 16.30. 

Lahti-ottelussa kulku katsomoiden välillä ei valitettavasti ole sallittua turvallisuussyistä. Kulkuyhteys Pääkatsomon, Yläkatsomon ja Klubipäädyn välillä on mahdollista näihin katsomoihin pääsylipun hankkineille jälleen sunnuntain Haka-ottelussa. 

KANNATTAJATUOTTEET

HJK Storen myyntipiste löytyy ennen ottelua Urheilukadulta HJK:n toimiston edestä ja ottelun aikana Pääkatsomon sisätiloista. Uutuus
Myyntipisteiltä saat Oma Mehiläinen -sovellusta näyttämällä Klubin fanisormen – ohjeet täällä »  

Johannes Yli-Kokko, Casper Terho - HJK Helsinki - Mehiläinen

ANNISKELUKATSOMOT

Bolt Arenan Pääkatsomon lohkot 102–106, Klubipäädyn lohkot 141–145 sekä Pohjoispäädyn lohkot 116–120 ovat HJK:n tämän kauden otteluissa K-18-anniskelukatsomoita. Näissä lohkoissa katsojien on mahdollista nauttia alkoholijuomia omilla paikoillaan. Alkoholituotteet myydään tölkeissä. Jos haluat nauttia alkoholia katsomossa, tulee tölkin sisältö turvallisuussyistä kumota tuoppiin ennen katsomoon siirtymistä.

Bolt Arena - katsomokartta
Bolt Arenan katsomokartta

KIOSKIAUTOMAATIT

Lukuisien kioskien lisäksi stadionilla on käytössä kioskiautomaatteja kaikissa katsomoissa. Automaateista on ostettavissa muun muassa makeisia, sipsejä, suolapähkinöitä ja kauravälipaloja. 

MATSIJATKOT

Jokaisen Klubin matsin jälkeen kaikille avoimet matsijatkot järjestetään Pääkatsomon ravintolatiloissa.

KEITÄ KENTÄLLÄ?

HJK:n pelaajien henkilöhaastattelut: Pelaajaesittelyt »

TELEVISIOINTI

Ruutu näyttää ottelun suorana lähetyksenä »

MUUTA

Tupakointi Bolt Arenalla on kielletty. 

Lämpimästi tervetuloa & nähdään, huudetaan ja pidetään jälleen pisteet Boltilla!