HJK:n kauden yleisökeskiarvo yli 6500 katsojaa!

Kausikortteja myytiin päättyneelle Veikkausliiga-kaudelle yli 2500. Ensi kauden kausikorttimyynti käynnistyy ensi viikolla.

HJK:n miesten edustusjoukkueen kautta on jäljellä vielä yhden kotipelin verran, mutta jo tässä vaiheessa voidaan laittaa tilastoja melkein valmiiseen kasaan kuluneelta kaudelta. HJK:n kotipeleissä on käynyt tällä kaudella yhteensä 130 050 katsojaa tähän mennessä. Iso kiitos jo tässä vaiheessa kaikille Bolt Arenaa tällä kaudella täyttäneille.

HJK:n yleisökeskiarvo Veikkausliigassa oli 5 631 katsojaa. Se on 1 629 eli reilut 40 prosenttia enemmän kuin vuotta aiemmin. HJK on laskenut yleisömäärän samalla tavalla jo usean vuoden ajan, joten laskutapa ei ole muuttunut.

Veikkausliigan kotiotteluiden yleisömediaani oli 4910 katsojaa. Loppuunmyytyjä kotiotteluita oli yhteensä kolme. Molemmat KuPS-kotipelit vetivät Bolt Arenan täyteen, ja lisäksi kauden avausottelu Honkaa vastaan oli loppuunmyyty (6125 katsojaa) siltä osin, mitä HJK sai myydä lippuja, kun päätykatsomot olivat suljettuina Palloliiton kurinpitomääräyksellä.

Eurokarsinnoissa HJK:n yleisökeskiarvo oli 7 883 katsojaa per peli, ja lohkovaiheen kahdessa ottelussa on käynyt keskimäärin 9 327 katsojaa. Vielä on siis yksi lohkovaiheen kotipeli jäljellä, kun Aberdeen tulee Helsinkiin vieraaksi 30. marraskuuta. Eiköhän täytetä Bolt Arena vielä kertaalleen tämän vuoden puolella. Aberdeen-kotipeliin on jäljellä vielä muutamia lippuja. Lippuostoksille pääset tästä.

Kun lasketaan kaikki Veikkausliigan ja europelien kotiottelut yhteen, HJK:n yleisökeskiarvo on ollut 6 502 katsojaa per peli, mediaanin ollessa 5 882. Loppuunmyytyjä pelejä on tähän mennessä ollut kaikki pelit mukaan lukien yhteensä viisi, kun europeleistä Larne- ja Frankfurt-kotipelit myivät myös loppuun.

Kausikorttimyynti kasvoi lähes 59 prosenttia

HJK myi päättyneelle kaudelle yhteensä 2 510 kausikorttia, mikä on lähes tuhat kausikorttia enemmän kuin kaudelle 2022. Kausikorttimyynti kasvoi näin ollen lähes 59 prosenttia vuoden takaisesta.

Kyseisiin lukemiin sisältyvät Veikkausliigan kausikortit, Klubien Klubi -kausikortit, tilauskausikortit, Kansallisen Liigan ja HJK Klubi 04:n kausikortit sekä yrityskausikortit.

Kauden 2024 Veikkausliiga-kausikortit tulevat yleiseen myyntiin ensi tiistaina. Lisätietoa kausikorttien hinnasta ja eri kausikorttituotteista luvassa maanantaina.

Nykyisiä Veikkausliiga-kausikorttilaisia (joiden puhelinnumerot ovat tiedossa) lähestytään ensi maanantaina tekstiviestitse tarjoten helppoa mahdollisuutta jatkaa kausikorttilaisena myös ensi kaudella.

Kansallisen Liigan ja HJK Klubi 04:n kausikorteista tulossa lisätietoa myöhemmin.

On vain yksi Klubi.