IFK Mariehamn -ottelu Talissa – kausikorttilaiset veloituksetta, toimi nopeasti

Talin halliin mahtuu 500 katsojaa. Kausikortteja on myyty jo yli 1800. Kausikorttilaisten tulee lunastaa veloitukseton lippu IFK-matsiin tiistaihin 23.1. klo 12 mennessä.

HJK vs IFK Mariehamn
Pe 26.2. klo 14 (ovet aukeavat klo 13)
Liigacup

HJK kohtaa Liigacupin avausottelussa IFK Mariehamin reilun viikon kuluttua perjantaina 26.1. klo 14.

Bolt Arena talvehtii tällä hetkellä lumipeiton alla, ja koska arktisen sään on enteilty jatkuvan tammikuussa pitkään myös Töölössä, ottelu pelataan Talin hallissa.

Liigacupin kotiottelut sisältyvät Klubien Klubi -korttiin, tilauskausikorttiin sekä HJK:n Veikkausliiga-kausikorttiin, joita on myyty jo yli 1800. Talin rajallisen katsomokapasiteetin vuoksi sisäänpääsy IFK Mariehamn -otteluun on mahdollistettu alustavasti vain HJK:n kausikorttilaisille sekä HJK-junioreille.

Otteluun tulevien kausikorttilaisten ja juniorien tulee lunastaa maksuton lippu otteluun etukäteen.

Lunastuslinkki lähetetään keskiviikon aikana HJK:n kausikorttilaisille sekä MyClub-jäsenille sähköpostitse. Kausikorttilaisille linkin lähettää lippu.fi, ja MyClub-jäsenille viesti lähtee HJK:lta. Mikäli kausikorttilaisena et saa viestiä torstaihin mennessä, ole sähköpostitse yhteydessä osoitteeseen [email protected].

Huomioithan, että lippuja on tarjolla rajallinen määrä. Talin hallin yleisökapasiteetti on 500 katsojaa. Kausikorttilaiset ja MyClub-jäsenet voivat lunastaa veloituksetta lipun sähköpostitse lähetetyn linkin kautta tiistaihin 23.1. klo 12 mennessä tai niin kauan kuin lippuja riittää.

Mikäli lippuja on jäljellä tiistaina, avaamme loput liput irtolipunmyyntiin. Tiedotamme mahdollisesta irtolipunmyynnistä vielä erikseen HJK:n sosiaalisen median kanavissa. Paikan päällä Talissa ei tule ottelupäivänä olemaan lipunmyyntiä, joten kaikki liput tulee hankkia ennakkoon HJK:n lippukaupasta osoitteesta hjk.lippu.fi.

Ottelua on mahdollista seurata suorana myös Ruudusta.