Katsojainfo: HJK – AC Oulu la 18.6. klo 17

Klubin Veikkausliigakauden 12. kamppailu on samalla seuran 115-vuotisjuhlaottelu. Klubisynttärien kunniaksi ottelun alussa nimetään kaksi uutta HJK Hall of Famen jäsentä sekä kunnioitetaan menehtyneen Aarno Turpeisen muistoa. 

HJK vs AC Oulu
La 18.6.2022 klo 17:00. Portit auki klo 16:00.
Veikkausliiga – Bolt Arena

Juhlallisuudet 
Ottelu on 19.6.1907 perustetun HJK:n kunniakkaan historian 115-vuotisjuhlaottelu. Sen kunniaksi junioreille järjestetään iltapäivällä omat matsietkot sekä juniorien marssi omaan katsomoonsa Pohjoispäätyyn. Juniorien matsietkoille vieraiksi tulevat Perparim Hetemaj, Miska Ylitolva ja Anthony Olusanya. Etkoille on ilmoittautunut upeasti yli 500 junnua ja perheenjäsentään. 

Ennen ottelun alkua kentällä julkistetaan kaksi uutta nimeä HJK Hall of Fameen. Lisäksi pidetään hiljainen hetki viime viikolla menehtyneen Klubi-legendan Aarno Turpeisen muistolle. 

Junnujen etkoilla sekä Bolt Arenan edessä Urheilukadulla on synttärien kunniaksi jaossa kahdelle tuhannelle ensimmäiselle jäätelö tai Vaasanin donitsi.

Liput 
Liput ja kausikortit ovat myynnissä osoitteessa liput.hjk.fi. Klubin 115-vuotisjuhlien kunniaksi liput kaikkiin katsomoihin maksavat aikuisilta 10 euroa ja lapsilta sekä alennusryhmäläisiltä vain vitosen. Ennen ottelua lippuja on myynnissä Klubipäädyssä sijaitsevassa lippukioskissa.

Pohjoispääty on varattu ottelussa HJK:n junioreille – kaikille junnuille on lähetetty MyClubissa kutsu ilmoittautua otteluun. Ja tuttuun tapaan jäsenmaksunsa viimeistään maanantaina maksaneet HJK-juniorit pääsevät maksutta sisään myös Itäkatsomon lohkoihin 138–140 MyClub-sovellusta portinlukijaan näyttämällä. Jäsenetuun kuuluu, että jokainen juniori voi ottaa Itäkatsomoon mukaansa yhden kaverin. 

Oulun kannattajat sijoittuvat ottelussa Itäkatsomon lohkoihin 121–122. 

Saapuminen
Porteilla suoritetaan turvatarkastus. Lippujen lukeminen porteilla tapahtuu koneellisesti. Kommandopipoihin pukeutuminen on katsomossa kielletty. 

Narikka
Kaikkien katsomolohkojen yhteydessä on mahdollisuus jättää tavarat narikkasäilytykseen ottelun ajaksi. Narikkaan tulee jättää omien juomien ja eväiden lisäksi isommat tavarat, kuten A4-kokoa isommat reput ja laukut sekä sateenvarjot. Narikan palvelumaksu on 3 euroa.

Matsietkot
Etkot starttaavat Klubipäädyssä klo 16.30 tähtivieraanaan Perparim Hetemaj. Etkoja on mahdollista tulla seuraamaan myös Pääkatsomosta, eli Arenan sisällä on mahdollista liikkua ja muutenkin aistia tunnelmaa Klubipäädyn ja Pääkatsomon välillä ennen ottelua ja tauolla. Pelin ollessa käynnissä katsomoiden väliset portit ovat kiinni.

Taukokilpailu
Klubin Veikkausliiga-otteluiden tauolla järjestetään loppukauden ajan Arnoldsin puoliaikakisa. Kisaajat valitaan arpomalla – voit ilmoittautua halukkaaksi täältä. Kilpailun tehtävä on haastava mutta palkinto komea: Kaksi loppuelämän mittaista HJK:n kausikorttia!

Ravintola-, kahvila- ja kioskipalvelut
Urheilukadun kivijalkaravintolan lisäksi Arenan kioskit ja kahvilat ovat ottelussa auki. Urheilukadun kivijalkaravintola Koti sekä Sports Lounge KLB-1 aukeavat yhtä aikaa katsomoporttien kanssa eli klo 16. 

Kannattajatuotteet
HJK Storen myyntipiste löytyy ennen ottelua Urheilukadulta HJK:n toimiston edestä ja ottelun aikana Pääkatsomon sisätiloista. Matsin päätyttyä vaatetusta voi vielä täydentää HJK:n toimistolta. Myyntipisteiltä saat Oma Mehiläinen -sovellusta näyttämällä maksutta Klubin fanisormen – ohjeet lunastamiseen täällä.   

Anniskelukatsomot
Pääkatsomon lohkot 102–106 sekä Klubipäädyn lohkot 141–145 ovat K-18-anniskelukatsomoita. Näissä lohkoissa katsojien on mahdollista nauttia alkoholijuomia omilla paikoillaan. Alkoholituotteet myydään tölkeissä. Jos haluat nauttia alkoholia katsomossa, tulee tölkin sisältö turvallisuussyistä kumota tuoppiin ennen katsomoon siirtymistä.

Bolt Arena - katsomokartta

Matsijatkot
Jokaisen Klubin matsin jälkeen kaikille avoimet matsijatkot järjestetään Pääkatsomon ravintolatiloissa.

Keitä kentällä?
HJK:n pelaajien henkilöhaastattelut

Otteluisäntä
115-vuotias HJK

Televisiointi
Ruutu näyttää ottelun suorana lähetyksenä.

Muuta
Tupakointi Bolt Arenalla on kielletty. 

Lämpimästi tervetuloa & nähdään, huudetaan ja pidetään jälleen pisteet Boltilla!