Katsojainfo: HJK–AS Roma to 27.10. klo 22.00

Klubi pelaa vuoden viimeisen kotiottelunsa Töölössä torstaina AS Romaa vastaan. Koostimme katsojille tuttuun tapaan hyödyllistä matsi-infoa.

Liput
Ottelu on loppuunmyyty.

HJK:n ensi vuoden kausikortit ovat nyt myynnissä lippukaupassa.

Saapuminen
Arenan portit avataan puolitoista tuntia ennen ottelua eli klo 20.30.

HUOMIO: Kotijoukkueen kannattajille pääsy ITÄKATSOMOON tapahtuu ainoastaan Bolt Arenan ja Pallokenttä 1:n välissä olevasta päädystä. Saharan kentän edestä kulkeva ramppi on turvallisuussyistä varattu vain AS Roman kannattajien kulkuväyläksi. Roomalaisia saapuu paikalle lähes 500.

Porteilla on tutusti turvatarkastus. Ruuhkien välttämiseksi toivomme yleisön saapuvan paikalle ajoissa nauttimaan vuoden viimeisen europeli-illan tunnelmasta.

Kommandopipoihin pukeutuminen on katsomossa kielletty.

Matsietkot
Klubipäädyssä ei Eurooppa-liigassa järjestetä matsietkoja.

Ravintola-, kahvila- ja kioskipalvelut
Arenan kioskit ja kahvilat ovat ottelussa auki. Urheilukadun kivijalkaravintola Kot Areena on kiinni yksityistilaisuuden takia, mutta Sports Lounge KLB-1 aukeaa tutusti yhtä aikaa katsomoporttien kanssa eli klo 20.30.

Ottelussa ei saa myydä juomia avatuissa tölkeissä Veikkausliigan tapaan, vaan lähtökohtaisesti kaikki juomat tullaan kaatamaan tiskeillä valmiiksi tuoppeihin. Uefan päätös luonnollisesti vaikuttaa tiskien palvelunopeuteen.

Kannattajatuotteet
HJK Storen myyntipiste löytyy ennen ottelua Urheilukadulta HJK:n toimiston edestä. Myynnissä on myös tämän nimenomaisen ottelun matsihuiveja.

Matsin päätyttyä vaatetusta voi vielä täydentää HJK:n toimistolta. Myyntipisteiltä saat Oma Mehiläinen -sovellusta näyttämällä maksutta Klubin fanisormen – ohjeet lunastamiseen täällä.

Otteluennakko
Klubin ennakko luettavissa täältä

Televisiointi
Viaplay näyttää ottelun suorana lähetyksenä osoitteessa viaplay.fi. Ottelun selostaa Ville Kuusinen, studioisäntänä toimii Panu Markkanen ja asiantuntijoita ovat entiset HJK:n lohkovaihepelaajat Markus Halsti ja Mika Kottila.

Muuta
Tupakointi Bolt Arenalla on kielletty.

Lämpimästi tervetuloa!