Katsojainfo: HJK–FC Honka ke 5.4. klo 18.15

Veikkausliiga starttaa Klubin osalta Bolt Arenalla keskiviikkona kello 18.15 erikoisjärjestelyin. Koostimme katsojille hyödyllistä matsi-infoa kauden avausotteluun.

Liput
Avausmatsiin on vielä lippuja myytävänä. Lippuja voi hankkia ennakkoon osoitteesta hjk.lippu.fi. Lisäksi lippuja tullaan myymään myös paikan päällä. Lipunmyynti tapahtuu Pääkatsomon puolella HJK:n toimiston aulasta. Lisäksi Lumme Energia Aurinkokatsomoon – eli Itäkatsomoon – avataan oma lipunmyyntipisteensä.

Saapuminen
Arenan portit aukeavat kello 17.00. Porteilla on totutusti turvatarkastus. Ruuhkien välttämiseksi toivomme yleisön saapuvan paikalle ajoissa, jolloin jonoa ei pääse syntymään. Päätykatsomot ovat suljettu avausmatsissa.

Kommandopipoihin pukeutuminen on katsomossa kielletty. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden poistaa areenalta henkilö, joka toimillaan vaarantaa muun yleisön turvallisuutta tai tapahtumajärjestäjän omaisuutta. Pääsy voidaan myös evätä aikaisemman käytöksen perusteella, jos on syytä epäillä henkilön vaarantavan ottelutapahtuman järjestystä ja turvallisuutta.

Turvatarkastuksen nopeuttamiseksi voit avata reppusi ja takkisi sekä ottaa tavarat taskuista valmiiksi esille. Tämän avulla nopeutamme huomattavasti turvatarkastuksia ja saamme nopeammin katsojia sisään areenalle. Kiitos jo etukäteen!

Kausarilaisten etkot
Kausikorttilaisten etkot pidetään Pääkatsomon ravintolan tiloissa kello 16.30-17. Tarjoamme kausikorttilaisille mahdollisuuden päästä tarkastelemaan Hel Goodsin uuden malliston tuotteita ja tekemään ostoksia. Lisäksi paikalla HJK:n hyökkääjä Roope Riski kello 16.45-17.

Etkojen jälkeen ravintola tyhjennetään ja kausarilaiset ohjataan omien katsomonosiensa porteille turva- ja lipuntarkastukseen. Matsitapahtuman osalta ovet aukevat kello 17. Pääkatsomoon saapuvat katsojat ovat toki tervetulleita ravintolatilaan tultuaan porteista sisään.

HJK Store
Hel Goodsin suunnittelemat uudet mallistot ovat nähtävillä ja ostettavissa kello 17 lähtien Pääkatsomon ravintolassa sekä Itäkatsomon puolella. Hel Goods on myös paikalla kertomassa ja keskustelemassa mallistostaan.

Ravintola-, kahvila- ja kioskipalvelut
Ottelussa ruokatarjoilu on vielä vajavaista. Tarjolla on pientä purtavaa, mutta ei lämmintä ruokaa. Matsissa on anniskeluoikeudet, mutta poikkeusjärjestelyjen takia alkoholillisen juoman kanssa ei voi mennä istumaan katsomoon. Pääkatsomossa alkoholillisen juoman voi nauttia esimerkiksi terassitasanteella. Viime kaudesta tutut anniskelukatsomolohkot ovat normaalisti käytössä kauden kolmannesta kotiottelusta alkaen.

Tällä kaudella Bolt Arenalla voi maksaa ostoksensa vain maksukortilla. Käteinen ei käy maksuvälineenä.

Lumme Energia Aurinkokatsomossa (Itäkatsomo) ja Yläkatsomossa vedet ovat yöpakkasten vuoksi kaudenavauksessa vielä poikki. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että esimerkiksi Lumme Energia Aurinkokatsomon osalta vessamaailma rakennetaan bajamajoilla. Lisäksi Pääkatsomon sivuille portaiden lähistöön tuodaan bajamajoja Yläkatsomon asiakkaiden käyttöön. Yläkatsomon katsojat voivat käyttää myös Pääkatsomon sisätiloissa olevia vessoja.

HSL-lippuetu
HJK tarjoaa kaikille kausikorttilaisille sekä matsilipun ennakkoon ostaneille HSL:n AB-lipun, jolla saapua Bolt Arenalle veloituksetta. HSL:n AB-lippu toimitetaan asiakkaalle matsipäivän aamuna. Etu koskee vain edellisenä päivänä ostettuja lippuja.

Televisiointi
Ottelu näkyy suorana lähetyksenä Yle TV2:lta ja Ruutu-palvelusta. Ylen studio-osuus alkaa kello 18.00. Ruudun studio starttaa kello 17.15.

Otteluisäntä
Elisa

HUOMIO FC Hongan kannnattajat!
Vierasjoukkueen kannattajat ohjataan Lumme Energia Aurinkokatsomon lohkoon 122. Hongan kannattajien sisäänpääsy tapahtuu jäähallin kulmalta Pohjoispäädyn ja Lumme Energia Aurinkokatsomon (Itäkatsomon) kulmasta. Vieraskannattajilla on mahdollisuus ostaa katsomon takaa juotavaa, ja vieraskannattajille on omat bajamajat.

Muuta
Tupakointi Bolt Arenalla on kielletty.

Tervetuloa matsiin! On Vain Yksi Klubi.