Katsojainfo: HJK–SJK su 18.9. klo 18.30

HJK aloittaa Veikkausliigan loppurutistuksen, viiden ottelun mittaisen Mestaruussarjan, isännöimällä SJK:ta kotona Töölössä.

Santeri Hostikka – HJK Helsinki. Photo: © Jussi Eskola
SJK:n Jake Jervis yritti kaikkensa pysäyttääkseen HJK:n Santeri Hostikan etenemisen joukkueiden edellisessä kohtaamisessa kolme viikkoa sitten. Se ei riittänyt, HJK vei 1–0-voiton.

Liput 
Liput, kausikortit ja Mestaruussarjan kolmen kotiottelun lippupaketit ovat myynnissä osoitteessa liput.hjk.fi. (Psst! 4–15-vuotiaiden lasten kolmen ottelun paketti kustantaa vain kympin.) Ottelupäivänä lippuja voi ostaa Klubipäädyn lippukioskista. SJK:n kannattajat sijoittuvat ottelussa Itäkatsomon lohkoon 122.

Jäsenmaksunsa maksaneet HJK-juniorit pääsevät maksutta sisään Itäkatsomoon kännykän MyClub-sovellusta portinlukijaan näyttämällä. Jäsenetuun kuuluu, että jokainen juniori voi ottaa mukaansa yhden kaverin. Juniorien käyttöön on varattu Itäkatsomon lohkot 138–140.

Saapuminen
Porteilla suoritetaan turvatarkastus. Kommandopipoihin pukeutuminen on katsomossa kielletty.  

Katsomokäyttäytyminen
Pelastuslaitoksen määräyksestä kaikissa HJK:n miesten edustusjoukkueen 2022 loppukauden kotiotteluissa katsomoon tuotavat overhead-tifot sekä banderollit ovat kiellettyjä. Banderolleja voi kiinnittää aitoihin normaaliin tapaan ennen ottelun alkua. Kannatuslippujen tuonti katsomoon on sallittu. Mikäli kannatuslipun koko ylittää 2×1 metriä, se on kiinnitettävä banderollien tapaan katsomon edessä olevaan aitaan.

Matsietkot
Etkot starttaavat Klubipäädyssä noin klo 18 tähtivieraanaan HJK:n pelaaja. Etkoja on mahdollista siirtyä seuraamaan myös Pääkatsomosta. Liikkuminen näiden kahden katsomon välillä on mahdollista ennen peliä, ottelun tauolla sekä ottelun jälkeen. 

Ravintola-, kahvila- ja kioskipalvelut
Arenan kioskit ja kahvilat ovat ottelussa auki. Urheilukadun kivijalkaravintola Koti sekä Sports Lounge KLB-1 aukeavat yhtä aikaa katsomoporttien kanssa eli klo 17.30. Itäkatsomon takana on jälleen aiempien pelien tapaan nuoremmille katsojille suunnattu pieni aktiviteettialue. 

Kannattajatuotteet 
HJK Storen myyntipiste löytyy ennen ottelua Urheilukadulta HJK:n toimiston edestä. Ottelun aikana tuotteita on myynnissä Itäkatsomon takana tapahtumatorilla. Matsin päätyttyä vaatetusta voi vielä täydentää HJK:n toimistolta. Myyntipisteiltä saat Oma Mehiläinen -sovellusta näyttämällä maksutta Klubin fanisormen – ohjeet lunastamiseen täällä

Anniskelukatsomot
Pääkatsomon lohkot 102–106 ja Klubipäädyn lohkot 141–145 ovat K18-anniskelukatsomoita. Näissä lohkoissa katsojien on mahdollista nauttia alkoholijuomia omilla paikoillaan. Alkoholituotteet myydään tölkeissä. Jos haluat nauttia alkoholia katsomossa, tulee tölkin sisältö turvallisuussyistä kumota tuoppiin ennen katsomoon siirtymistä.

Taukokilpailu 
Klubin Veikkausliiga-otteluiden tauolla järjestetään loppukauden ajan Arnoldsin puoliaikakisa. Kisaajat valitaan arpomalla – voit ilmoittautua halukkaaksi täältä. Kilpailun tehtävä on haastava mutta palkinto komea: Kaksi loppuelämän mittaista HJK:n kausikorttia.

Matsijatkot 
Urheilukadun kivijalassa Sports Lounge KLB-1 palvelee myös HJK:n otteluiden päätyttyä.

Keitä kentällä? 
HJK:n pelaajien henkilöhaastattelut

Otteluisäntä
Foodora

Televisiointi 
Ruutu näyttää ottelun suorana lähetyksenä.

Muuta 
Tupakointi Bolt Arenalla on kielletty. 

Lämpimästi tervetuloa!

HJK TV vieraili Bojan Radulovicin kanssa Foodoran pääkonttorilla. Katso haastattelu!