Lauantaina KuPS-matsissa Junnupäädyn kauden päättäjäiset

Lauantaina KuPS-matsissa vietetään Junnupäädyn kauden päättäjäisiä. Luvassa ohjelmaa lapsiperheille, ystävämyynti ja jätskit eurolla.

Täksi kaudeksi Pohjoispääty lanseerattiin Junnupäädyksi, joka on ollut suunnattu ennen kaikkea HJK:n omille junioripelaajille sekä lapsiperheille yleisesti. Junnupäädyssä on kauden aikana nähty ilahduttava määrä lapsia ja Klubin junnuja.

Tulevana lauantaina vietetään Junnupäädyssä kauden päättäjäisiä. Kaikki HJK:n junioripelaajat voivat lunastaa veloituksetta kaksi lippua Junnupäätyyn lauantain KuPS-peliin.

Ohjeet ja lunastuslinkki löytyvät My Club -sovelluksesta. Lisäksi ohjeet ja lunastuslinkki ovat lähetetty jäsenistölle (markkinointiluvan antaneille) myös sähköpostitse. HJK toivottaa kaikki Klubi-perheen jäsenet tervetulleiksi lauantain matsiin. Tavoitteena on tuoda pokaali näytille Junnupäätyyn.

Junnupäädyssä on ollut kauden aikana lapsiperheille suunnattua ohjelmaa. Lisäksi jokaisen kotimatsin tauolla Junnupäädyssä on käynyt vierailemassa HJK:n edustusjoukkueen pelaajia jakamassa nimmareita nimmarivihkoon sekä ottamassa yhteiskuvia lasten ja nuorten kanssa. Myös tapaamiset Frendin kanssa ovat olleet pidettyjä kohtaamisia.

Kauden viimeisessä Veikkausliigan kotipelissä Junnupäädyssä vierailee tauolla kokoonpanon ulkopuolisia pelaajia, joten lauantaina junnuilla on erinomainen mahdollisuus kerätä nimmarivihkoihin täytettä. Lisäksi Frendi vierailee jälleen Junnupäädyssä matsin tauolla.

Lisäksi Junnupäädyssä lauantaina muun muassa seuraavaa:

  • Kasvomaalausta
  • HJK Storen ystävämyynnissä tuotteita poistohintaan
  • Varaston tyhjennyksenä jäätelöt hintaan 1€
  • Lämmin kaakao 3€

Junnupäätyyn on tietysti mahdollista myös ostaa lippu normaaliin tapaan. Tavoitteena on täyttää Junnupääty lauantaina ääriään myöten. Näillä näkymin se tulee myös tapahtumaan, koska koko Bolt Arena tulee luultavasti olemaan loppuunmyyty.