Maaliskuun kolme treenipeliä 15 eurolla – liput nyt myynnissä

HJK on sopinut kolme harjoituspeliä maaliskuulle Bolt Arenalle. Tule tarkastamaan edullisesti Klubin kunto kauden kynnyksellä.

HJK on sopinut maaliskuussa Bolt Arenalle harjoituspelit SJK:ta, Ilvestä sekä KuPSia vastaan. Muitakin harjoitspelejä saattaa vielä tulla, mutta niiden osalta ollaan viisaampia myöhemmin.

Tarjoamme maaliskuun kolmeen matsiin edullista 15 euron lippupakettia. Näet siis kaikki kolme tähän mennessä sovittua matsia 15 eurolla, kun yksittäisen matsilipun hinta on aikuiselta 10 euroa ja lapselta 5 euroa. Alle 4-vuotiaat pääsevät maksutta sisään.

Kausikorttilaisilla on tietysti harjoituspeleihin vapaa pääsy, mutta lippu tulee lunastaa tunnuksillasi osoitteista, jotka saat sähköpostiisi.

Ongelmatilanteissa voi laittaa sähköpostia osoitteeseen [email protected]

HJK-juniorit pääsevät maksutta sisään kännykän MyClub-sovellusta näyttämällä. Jäsenetuun kuuluu, että jokainen juniori voi ottaa mukaansa yhden kaverin.

SJK- ja Ilves-otteluiden alkamisika on varsin kelvollinen. KuPSin visiitti on katsojien kannalta harmilliseen kellonaikaan, mutta alkamisaika on iltapäivällä kuopiolaisvieraiden toiveesta. 

Maaliskuun treenipelien ohjelma:

  • Ke 8.3. vs SJK klo 17.00
  • La 11.3. vs Ilves klo 16.00
  • Pe 24.3. vs KuPS klo 14.30  

Hanki kolmen matsin lippupaketti tästä
Maaliskuun treenipelien yksittäiset otteluliput ovat myynnissä täällä

Maaliskuun treenimatseissa on käytössä ainoastaan pääkatsomo. Portit aukeavat aina tunti ennen ottelua. Kaikki liput ovat numeroimattomia. 

Kolme matsia vain 15 egee

Jos et pääse paikalle, HJK TV tarjoaa tasokkaat suorat lähetykset jokaisesta pelistä selostuksen kera. Striimin hinta jokaisen pelin kohdalla on 5 euroa.