Näin Toni Koskela kommentoi Lahti-tappiota

Klubin voitoton putki kasvoi kolmen ottelun mittaiseksi.

HJK vs FC Lahti 0–1 (0–1)
33’ Altin Zeqiri 0–1

HJK:n voitoton putki kasvoi kolmen ottelun mittaiseksi, kun FC Lahti vei täydet pisteet mukanaan Bolt Arenalta. Maalipaikkojen luominen oli jälleen hyvin hankalaa, eikä lahtelaisten maalivahti Marin Ljubić joutunut venymään kummoisiin torjuntoihin. Klubi on tehnyt nyt vain kaksi pelitilannemaalia edellisten seitsemän liigaottelun aikana.

Ottelun alku oli suhteellisen hyvin Klubin kontrollissa, ja kotijoukkue pääsi etenemään tasaiseen tahtiin Lahden rangaistusalueelle. Viimeiset ratkaisut jäivät kuitenkin liian köykäisiksi.

Altin Zeqirin vastaiskuista elänyt Lahti iski ottelun ainoaksi jääneen osuman puolen tunnin jälkeen, kun edellä mainittu leikkasi Klubin boksiin ja laukoi pallon voimalla ohi Jesse Östin.

Klubin parhaat hetket ajoittuivat ensimmäisen jakson loppupuolelle, ja pallo saatiinkin kertaalleen maaliin saakka. Bojan Radulovic oli kuitenkin selvästi paitsion puolella, joten osuma hylättiin.

– Olemme riittävästi oikeilla paikoilla, mutta emme saa niistä tarpeeksi irti. Lisäksi häviämme tärkeitä kaksinkamppailuja, joista tulee tilanteenvaihtoja, kommentoi HJK:n päävalmentaja Toni Koskela.

Toisella puoliajalla Lahti tyytyi vain puolustamaan johtoaan, ja Klubi törmäsi kerta toisensa jälkeen tiiviiseen lahtelaispuolustukseen. Lopulta Lahden toinen maali oli Klubin tasoitusmaalia lähempänä, mutta vierasjoukkue hukkasi sekä yhden läpiajon että yhden kahdella yhtä vastaan -hyökkäyksen.