Otteluinfo: HJK–Honka 2.4. klo 15.00 – Kaikki mitä katsojan tulee tietää!

Listasimme tärkeimmät Bolt Arenalle toteutetut muutokset. Tervetuloa lauantaina nauttimaan pelistä ja uudistetuista palveluista!

Miro Tenho - HJK Helsinki. Photo: © Jussi Eskola
Miro Tenho palasi torstaina Huuhkajien matkasta HJK:n treeneihin. Lauantaina hän kantaa 27-vuotissyntymäpäivänään kapteenin nauhaa Honkaa vastaan.

HJK vs Honka
La 2.4. klo 15:00 (Portit avataan klo 13:30)
Veikkausliigan avausottelu – Bolt Arena

Liput

Liput ja kausikortit otteluun ovat myynnissä osoitteessa liput.hjk.fi. Uutena tuotteena myynnissä on tilauspohjainen kausikortti, joka oikeuttaa sisäänpääsyn kaikkiin HJK:n miesten, naisten sekä HJK Klubi 04:n kotimatseihin edullisella kuukausimaksulla. Ennen ottelua lippuja on myynnissä Klubipäädyssä sijaitsevassa lippukioskissa – lippu kannattaa kuitenkin hankkia ennakkoon, sillä paikan päältä ostettaessa lipun hintaan lisätään palvelumaksu. 

Jäsenmaksunsa tämän viikon tiistaihin mennessä maksaneet HJK-juniorit pääsevät maksutta sisään Itäkatsomoon (katsomolohkot 138–140) MyClub-sovelluksella. Jäsenetuun kuuluu, että jokainen juniori voi ottaa mukaansa yhden kaverin. 

Saapuminen

Bolt Arenalla on otettu käyttöön uudet portit, joiden avulla lippujen lukeminen tapahtuu koneellisesti. Toivomme, että saavutte ajoissa nauttimaan ehostetun Arenan palveluista. Porteilla suoritetaan turvatarkastus.

Matsietkot

Klubipäädyssä tuntia ennen ottelua klo 14–14.15: Klubi-legenda Sebastian Sorsa kyselee joukkueen tuoreimmat kuulumiset, valmentaja Toni Korkeakunnas vastaa. Etkoja on mahdollista tulla seuraamaan myös Pää- ja Yläkatsomoista, eli Arenan sisällä on mahdollista liikkua ja muutenkin aistia tunnelmaa muissa katsomoissa ennen ottelua sekä tauolla. Tulethan kuitenkin sisään Arenalle lippusi osoittamasta portista!

Ottelun ollessa käynnissä katsomoiden väliset portit ovat kiinni.

Ravintola- kahvila- ja kioskipalvelut

Olemme uudistaneet Bolt Arenan ravintola- ja kioskipalvelut kokonaisvaltaisesti talven aikana, ja kehitystyö jatkuu pitkin kevättä. Arenan makumaailman loihtii Inari-ravintolassaan Michelin-tähdellä palkittu ravintoloitsija ja kokki Kim Mikkola.

Urheilukadun kivijalkaravintola Koti sekä Sports Lounge KLB-1 aukeavat Honka-ottelussa yhtä aikaa katsomoporttien kanssa eli klo 13.30. Ravintolatilat ovat avoinna ennen ottelua ja ottelun tauolla kaikille Pääkatsomoon, Yläkatsomoon ja Klubipäätyyn pääsylipun hankkineille. Tulethan kuitenkin sisään Bolt Arenalle lippusi osoittamasta portista – kun lippu on leimattu portilla, pääset liikkumaan Arenan sisällä Pääkatsomon, Yläkatsomon ja Klubipäädyn välillä. Selvitämme mahdollisuutta avata kauden aikana kulku muihin katsomoihin myös Itäkatsomosta.

Ravintolan ja kioskien tuotevalikoima laajenee kevään ja kauden edetessä, mutta jo nyt on todellista herkkua tarjolla: Lauantain ruokalistalta löytyvät wingsit, makkaraperunat, ranskalaiset sekä KotSandwichit. Kim Mikkola tunnetaan myös KotBurgereistaan. Niiden vaatiman paistoajan sovittaminen ottelutapahtumaan on kuitenkin erittäin haastavaa, ja siksi – ainakin toistaiseksi – hampurilaisten sijaan peleissä on tarjolla kotimaisella nyhtökanalla ryyditettyjä herkullisia KotSandwichejä. 

Kahvilapalvelut ovat käytössä kaikissa katsomoissa. Valikoimissa on kahvia ja leivonnaisia, kuten munkkeja, ja näidenkin osalta tarjonta laajenee kauden mittaan. 

Vinkki: Koska liikkuminen Pääkatsomon, Yläkatsomon ja Klubipäädyn välillä on ennen ottelua, tauolla ja pelin päätyttyä mahdollista, suosittelemme hyödyntämään myös Klubipäädyn tai Yläkatsomon KAFFELA-kioskeja, joista kahvilatuotteiden hankkiminen sujuu Pääkatsomon ravintolaa ripeämmin.

Miro Tenho - HJK Helsinki. Photo: © Jussi Eskola

Karkkiautomaatit

Lukuisien kioskien lisäksi stadionilla on käytössä lähes kaikissa katsomoissa kioskiautomaatteja, joista on ostettavissa muun muassa makeisia, sipsejä, suolapähkinöitä ja kauravälipaloja. Yläkatsomosta automaatti vielä puuttuu, mutta sinnekin se on luvassa mahdollisimman pian huhtikuussa. 

Anniskelukatsomot

Bolt Arenan Pääkatsomon lohkot 102–106, Klubipäädyn lohkot 141–145 sekä kokonaan vieraskannattajille varatun Pohjoispäädyn lohkot 116–120 ovat HJK:n tämän kauden otteluissa K-18-anniskelukatsomoita. Näissä lohkoissa katsojien on mahdollista nauttia alkoholijuomia omilla paikoillaan. Juomamyyntiä on tehostettu: Olemme saaneet luvan myydä alkoholituotteita tölkeissä, joten ostosten tekoon kuluu huomattavasti aiempaa vähemmän aikaa. Jos haluat nauttia alkoholia anniskelukatsomossa, tulee tölkin sisältö turvallisuussyistä kumota mukiin ennen katsomoon siirtymistä.  

Bolt Arena - katsomokartta
Bolt Arenan katsomokartta

Keitä kentällä?

HJK:n ja Hongan ottelut Bolt Arenalla ovat olleet perinteisesti maalirikkaita. Tuntuvasti vahvistuneella HJK:lla on tällä kaudella runsaasti uusia pelimiehiä, joihin voit kätevästi tutustua näiden haastattelujen kautta

Televisiointi

Nelonen ja Ruutu näyttävät ottelun suorana lähetyksenä.

Matsijatkot

Jokaisen Klubin matsin jälkeen viralliset matsijatkot järjestetään Pääkatsomon ravintolatiloissa. Jatkot ovat kaikille avoimet.

Muuta

Bolt Arena on tätä nykyä kokonaan savuton, eli tupakointi Bolt Arenalla on kielletty.

Otteluisäntä

Elisa

Lämpimästi tervetuloa & nähdään, huudetaan ja pidetään pisteet Boltilla!

PS. Jäikö jotain kertomatta? Laita postia [email protected] tai tägää meidät somessa @hjkhelsinki – selvitämme ja lisäämme vastauksen juttuun!