Suomen Cup alkaa vierasmatsilla

Klubilla on takana tiukka treeniviikko – Toni Koskela: ”Lähestymme talven kovimpia viikkoja.”

Katso videolta Toni Koskelan haastattelu!

HJK aloittaa Suomen Cupin huomenna lauantaina vierasmatsilla FC Lahtea vastaan. Klubin valmistautuminen tulevaan kauteen on jatkunut tiukalla treenaamisella. 

– Meillä on tiukka treeniviikko takana, eikä mitään varsinaista valmistavaa treeniä ole ollut. Tämä on itse asiassa myös hyvää harjoitusta siihen, kun kesällä pelataan useampaa matsia viikossa, niin välillä pitää pystyä pelaamaan vähän väsyneempänäkin, kertoo päävalmentaja Toni Koskela.

Pelaajien terveystilanne on Klubilla hyvä. Loukkaantuneina ovat vain Casper Terho, joka väänsi nilkkansa ja on sivussa vielä ensi viikon, sekä Miro Tenho, joka on ollut alkuviikon kipeänä ja jää sivuun huomisesta pelistä selän lievän jumiutumisen vuoksi. Tenho on mukana vahvuudessa taas maanantaista alkaen.

– Pelillisesti haluamme olla selkeämpiä kuin viime lauantaina. Varsinkin puolustussuuntaan ollaan tuotu uusia asioita ja muutamme muutamia periaatteita. Roolitukset ja yksityiskohdat ja tehtävät niiden sisällä vähän muuttuvat viime vuodesta, ja tähän haemme enemmän selkeyttä, avaa Koskela treenien tavoitteita.

– Hyökkäyssuuntaan vähän sama juttu, eli perusjuttuja, miten pystymme liikuttamaan palloa tehokkaammin ja sitä kautta pystymme olemaan paremmin balanssissa ja luomaan enemmän maalipaikkoja.

– Peräänkuulutan myös sitä, että näytämme olevamme nälkäisiä ja haluamme parantaa viime kaudesta. Kaikessa pitää välittyä selkeä tahtotila ottaa steppejä eteenpäin.

FC Lahti vs HJK 
La 6.2.2021 klo 14:00 
Mukkulan halli, Lahti

Ottelu pelataan ilman yleisöä. Suora lähetys ottelusta on katsottavisa Ruudusta »