Veikkausliigan hallitus uudistuu

Aki Riihilahti valittiin Veikkausliigan hallitukseen. Uudella hallitusmallilla haetaan tehokkaampaa päätöksentekoa.

Aki Riihilahti - HJK Helsinki. Photo: © Jussi Eskola

Veikkausliigan hallitusmalli on uudistettu Jalkapalloliiga ry:n sääntömääräisessä vuosikokouksessa, joka pidettiin viime viikon perjantaina 26.11.2021. Hallitukseen valittiin tässä vaiheessa kolme jäsentä ja sitä täydennetään myöhemmin kahdella seurojen ulkopuolisella jäsenellä.

Hallitukseen tulivat valituiksi äänestyksen tuloksena Aki Riihilahti kaksivuotiselle kaudelle sekä Raimo Sarajärvi ja Sverker Skogberg molemmat yksivuotiselle kaudelle.

– Veikkausliigan työryhmä on työstänyt jo muutaman vuoden hallitusmallia, jolla saataisiin tehokkaampaa ja strategisempaa päätöksentekoa. Kiitän luottamuksesta, että muut seurat kokivat meidän tehneen hyvää työtä suomalaisen futiksen eteen äänestämällä pisimmälle mahdolliselle kaudelle hallitukseen vaikuttamaan yhteisiin asioihin, toteaa HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti.

VEIKKAUSLIIGAN TIEDOTE 26.11.2021  

julkaisuvapaa  

Veikkausliiga haluaa ilon takaisin katsomoihin – uusi hallitus tarttuu toimeen 

Jalkapalloliiga ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidettiin perjantaina 26.11. Kokouksessa valittiin yhdistyksen eli Veikkausliigan puheenjohtaja sekä hallintomalliuudistuksen mukainen uusi hallitus. 

Veikkausliigan puheenjohtajana seuraavat kaksi vuotta jatkaa Kaarlo Kankkunen, joka valittiin jatkokaudelle yksimielisesti. Puheenjohtaja Kankkunen katsoo kohti tulevaa luottavaisena ja valmiina tarttumaan ennen kaikkea yhteen isoon haasteeseen. 

– Takana on kaksi vaikeaa vuotta koronatilanteen takia ja tulevan vuoden merkittävin tavoite meillä on saada yleisö jälleen takaisin kotimaisen huippujalkapallon pariin Veikkausliigakatsomoihin. Suomifutis on kaikkineen kovassa nosteessa ja tässä nosteessa myös Veikkausliiga haluaa olla mukana, Kankkunen sanoo. 

– Nämä ovat olleet seuroille ja seurojen työntekijöille raskaita aikoja ja me kaikki tarvitsemme nyt positiivisia kokemuksia ja ilonaiheita. Niitä on tarjolla tulevalla kaudella taas Veikkausliigakatsomoissa ja me teemme maksimaalisen määrän töitä ja toimenpiteitä sen eteen, että saamme ihmiset jälleen liikkeelle ja seuraamaan otteluita. 

Veikkausliigan hallitukseen valittiin tässä vaiheessa kolme seurajäsentä, joiden myötä hallitus on toimivaltainen. Valituksi tulivat äänestyksen tuloksena Aki Riihilahti kaksivuotiselle kaudelle sekä Raimo Sarajärvi ja Sverker Skogberg molemmat yksivuotiselle kaudelle. 

Yhdistyksen ylimääräisessä kokouksessa tammikuussa 2022 hallitusta täydennetään vielä myöhemmin kahdella seurojen ulkopuolisella jäsenellä. 

VEIKKAUSLIIGA  

Lisätietoja:
Kaarlo Kankkunen, puheenjohtaja  

p. 040 5265688
[email protected]