Katsojainfo: Suomen Cup, HJK–FC Honka ti 30.5. klo 18.30 – kympillä matsiin!

HJK aloittaa Suomen Cupin viidenneltä kierrokselta tiistaina, kun Bolt Arenalla vastaan tulee FC Honka. Liput matsiin aikuisilta 10€ ja lapsilta 5€.

HJK vs FC Honka
Ti 30.5.2023 klo 18:30 (ovet aukeavat klo 17:30)
Suomen Cup – Bolt Arena

Suomen Cupissa on jäljellä 32 joukkuetta. HJK aloittaa viime kauden menestyksen myötä cupin vasta nyt, ja vastustajaksi arvottiin naapuripitäjästä FC Honka. HJK arvottiin kotijoukkueeksi. Cupin Metroderby käynnistyy tiistaina Bolt Arenalla kello 18.30.

Tiistain Honka-matsissa safkapuolella uutuutena Zapala-pizzakioskit Klubipäädyssä ja Lumme Energia Aurinkokatsomossa. Lisäksi HJK:n toimiston ulkopuolella järjestetään ystävämyynti, jossa tarjolla vanhojen mallistojen tuotteita erikoishintaan. Piipahda siis ostoksille ennen peliä!

Liput
Lippuja ja kausikortteja voi hankkia ennakkoon osoitteesta hjk.lippu.fi. Lisäksi lippuja myydään myös paikan päällä. Paikan päältä ostettuun lippuun lisätään viiden euron palvelumaksu. Lipunmyynti tapahtuu Pääkatsomon puolella HJK:n toimiston aulasta. Lisäksi Lumme Energia Aurinkokatsomoon ja Klubipäätyyn avataan omat lipunmyyntipisteensä.

HJK:n Veikkausliigan kausikortit, tilauspohjaiset kausikortit ja Klubien Klubi -kausarit oikeuttavat sisäänpääsyyn otteluun.

Huomioithan, että lippujen tai kausikorttien ostaminen HJK:n toimiston aulasta ei onnistu enää e-passilla tai kulttuuripassilla. Voit kuitenkin hyödyntää e-passia lippu.fi-toimipisteissä, jollainen löytyy esimerkiksi K-Citymarket Ruoholahdesta tai Stockmannilta. Kausikortteja ei ole myynnissä enää lippu.fi-toimipisteissä.

Suomen Cupin matsiin liput maksavat aikuiselta kymmenen euroa ja lapsilta viisi euroa. Lippujen hinnat koskevat kaikkia katsomonosia.

HJK-juniorit Junnupäätyyn
Pohjoispääty on Junnupääty. HJK:n omat juniorit ja toimihenkilöt pääsevät peliin veloituksetta näyttämällä sisääntulon yhteydessä MyClub-sovelluksen HJK-jäsenkorttia. Jäsenetuun kuuluu, että jokainen juniori voi ottaa mukaansa yhden kaverin. Tarkemmat ohjeet löydät oman MyClubisi tiedotteet-osiosta.

Kaikki HJK:n omat juniorit tullaan ohjaamaan Junnupäätyyn. Ottelun jälkeen pelaajat käyvät pukukopissa ja saapuvat sen jälkeen Junnupäädyn edustalle kiittämään nuoria kannattajia, antamaan nimmareita ja ottamaan yhteiskuvia.

Saapuminen
Bolt Arenan portit aukeavat kello 17.30. Porteilla suoritetaan turvatarkastus. Ruuhkien välttämiseksi toivomme yleisön saapuvan paikalle ajoissa, jolloin jonoa ei pääse syntymään. Kaikki sisääntuloportit ovat käytössä lukuun ottamatta Pääkatsomon pohjoispuoleista porttia.

Kommandopipoihin pukeutuminen on katsomossa kielletty. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden poistaa areenalta henkilö, joka toimillaan vaarantaa muun yleisön turvallisuutta tai tapahtumajärjestäjän omaisuutta. Pääsy voidaan myös evätä aikaisemman käytöksen perusteella, jos on syytä epäillä henkilön vaarantavan ottelutapahtuman järjestystä ja turvallisuutta.

Turvatarkastuksen nopeuttamiseksi voit avata reppusi ja takkisi sekä ottaa tavarat taskuista valmiiksi esille. Tämän avulla nopeutamme huomattavasti turvatarkastuksia ja saamme nopeammin katsojia sisään areenalle. Kiitos jo etukäteen!

Klubipäädyn etkot (ei järjestetä)
Klubipäädyn etkoja ei järjestetä tiistaina Suomen Cupin ottelussa. Myöskään Pääkatsomon ravintolassa ei pidetä jatkoja.

Ravintola-, kahvila- ja kioskipalvelut
Honka-pelissä safkapuolen uutuutena Zapala-pizzakioskit, jotka löytyvät Klubipäädystä ja Lumme Energia Aurinkokatsomosta.

Ruokatarjonta katsomonosittain:
– Pääkatsomo: Hampparit, hodarit ja paninit
– Junnupääty: Hodarit, paninit ja nachot
– Klubipääty: Hampparit, nachot ja pizzaa
– Lumme Energia Aurinkokatsomo: Hampparit, hodarit ja pizzaa

Kausikorttilaisilla on HappyHour kello 17.30-18. Klubipäädyssä sekä Lumme Energia Aurinkokatsomossa on omia myyntipisteitä virvoitusjuomille.

Tauolla on mahdollista liikkua päädyistä Pääkatsomon puolelle. Kioskit palvelevat kaikissa katsomoissa. Kaikki vessat ovat käytössä. Lisäksi Lumme Energia Aurinkokatsomon takana on myös bajamajoja, jotta vessajonoja ei pääsisi syntymään.

Tällä kaudella Bolt Arenalla voi maksaa ostoksensa pääasiassa vain maksukortilla. Käteinen ei käy maksuvälineenä. Ainoastaan Junnupäädyssä voi maksaa ostoksensa käteisellä.

Anniskelukatsomot
Bolt Arenan Pääkatsomon lohkot 102–106 sekä Klubipäädyn lohkot 141–145 ovat HJK:n tämän kauden otteluissa K-18-anniskelukatsomoita. Näissä lohkoissa katsojien on mahdollista nauttia alkoholijuomia omilla paikoillaan. Alkoholijuoman tulee olla läpinäkyvässä mukissa. Alkoholittomat juomat, kuten limpparit, kaadetaan punaisiin mukeihin.

Huomioittehan Klubipäädyn alaikäiset kannattajat, että anniskelukatsomo on vain täysi-ikäisille. Voitte seurata peliä anniskelukatsomon viereisestä lohkosta 146. Mikäli ohjeistuksia ei noudateta, alaikäiset katsojat ohjataan Junnupäätyyn ottelun tauolla.

HJK Store
HJK Store palvelee klo 17.30 lähtien Pääkatsomon ravintolassa. Kausikorttilaisille kuuluu kymmenen prosentin alennus matsitapahtumissa kaikista HJK Storen tuotteista. Tauolla päädyistä on mahdollista liikkua Pääkatsomon puolelle esimerkiksi shoppailemaan fanituotteita.

Ottelutapahtumissa on aina valikoitu määrä tuotteita myynnissä. Kaikki tuotteet löytyvät Hel Goodsin hallinnoimasta nettikaupasta osoitteesta hjk.fi/store.

Lisäksi HJK:n toimiston ulkopuolella järjestetään ystävämyynti, jossa tarjolla vanhojen mallistojen tuotteita erikoishintaan. Ystävämyynti siirtyy tauon ajaksi Pääkatsomon pääsisäänkäynnin läheisyyteen. Kausikorttilaisten alennus ei koske ystävämyynnissä olevia tuotteita. Tule tekemään löytöjä edullisesti!

HSL-lippuetu
HJK tarjoaa kaikille kausikorttilaisille sekä matsilipun ennakkoon ostaneille HSL:n AB-lipun, jolla saapua Bolt Arenalle veloituksetta. HSL:n AB-lippu toimitetaan asiakkaalle matsipäivän aamuna. Etu koskee viimeistään edellisenä päivänä ostettuja lippuja. 

Tarkastathan, että sillä tilillä, mistä olet ostanut kausikortin tai matsilipun, löytyy toiminnassa oleva puhelinnumerosi.

Televisiointi
Ottelu näkyy suorana lähetyksenä Ruutu-palvelusta. Lähetys käynnistyy kello 18.20.

HUOMIO FC Hongan kannattajat!
Vierasjoukkueen kannattajat ohjataan Lumme Energia Aurinkokatsomon lohkoon 122. Hongan kannattajien sisäänpääsy tapahtuu jäähallin kulmalta Pohjoispäädyn ja Lumme Energia Aurinkokatsomon (Itäkatsomon) kulmasta. Vieraskannattajilla on mahdollisuus ostaa katsomon takaa juotavaa, ja vieraskannattajille on omat bajamajat.

Muuta
Tupakointi Bolt Arenalla on kielletty.

Tervetuloa matsiin! On Vain Yksi Klubi.