Annika Laihanen jatkaa Klubissa

HJK on solminut kaudet 2024 ja 2025 kattavan jatkosopimuksen maalivahti Annika Laihasen kanssa.

Annika Laihanen - HJK Helsinki. Photo: © Mira Lönnqvist


24-vuotias Annika Laihanen vartioi Klubin maalia myös tulevilla kausilla. Laihanen pelasi Ilveksen riveissä Kansallista Liigaa useamman kauden ennen Klubiin siirtymistä. HJK:ssa Laihanen on edustanut vuodesta 2021 ja esiintynyt 56 ottelussa. Tuleva kausi HJK:ssa on maalivahdille neljäs.

– Mahtavaa, että Annika jatkaa Klubissa. Annika on kehittynyt paljon viimeisten kausien ajan ja mukavaa jatkaa yhteistä prosessia myös ensi kaudella. Ensi kaudella työtä täytyy jatkaa vielä kovemmin, jotta saavuttamme asettamamme tavoitteet. Toivon myös, että Annika ottaa isompaa roolia myös joukkueen johtamisessa, niin kentällä kuin kentän ulkopuolella – hänellä sitä kykyä on, kertoo joukkueen maalivahtivalmentaja Juho Illi.

Myös Laihanen on tyytyväinen viime kauden kehitykseensä, ja asettaa kovia tavoitteita tulevalle kaudelle.

– Tuntuu tosi hyvältä jatkaa. HJK:ssa on erinomaiset olosuhteet kehittyä paremmaksi pelaajaksi ja organisaatio on hyvin johdettu. Edellinen kausi meni kokonaisuudessaan hyvin, ja osoitin olevani yksi Kansallisen Liigan parhaista maalivahdeista. Odotan tulevalta kaudelta kovatasoisia pelejä ja hyvää tekemistä yhdessä joukkueena. Niinkuin menneelläkin kaudella haluan mahdollistaa voiton joukkueelleni jokaisessa pelissä. Tavoitteena ensi kaudella on triplamestaruus, Laihanen jakaa.