mainos
HJK Helsinki - Helsingin Jalkapalloklubi | On vain yksi Klubi.

Uutiset

05.02.2016

HJK:lle kovan luokan paluumuuttaja!

Kaudella 2014 HJK:ta edustanut ghanalainen keskikenttäpelaaja Anthony Annan palaa Klubiin.
HJK ja Annan ovat solmineet kolmivuotisen sopimuksen, joka on voimassa aina kauden 2018 loppuun saakka.

Edellisellä Suomen visiitillään Annanin otteet pelikentillä keräsivät suitsutusta niin HJK-kannattajilta kuin eri medioilta. Ghanalaista on laajasti pidetty yhtenä Veikkausliigan kautta aikain parhaimpana pelaajana.

Keskikentän keskustan väsymätön raataja on pelannut uransa aikana useissa kivikovissa joukkueissa. Ghanan maajoukkueessa mies oli tärkeässä roolissa muun muassa Afrikan mestaruuskisojen 2010 hopeajoukkueessa ja samana vuonna aina MM-kilpailujen puolivälieriin asti edenneessä ryhmässä.

Seurajoukkuetasolla Annan on edustanut muun muassa norjalaisia Rosenborgia ja Stabækia, sekä saksalaista Schalke 04:ää. Viime kaudella Annan pelasi Norjan pääsarjaa Stabækin riveissä.

HJK:ta Annan edusti kaudella 2014 Klubin selviydyttyä Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen. Syyskuun alussa Klubin riveihin siirtynyt ghanalainen pelasi HJK-paidassa Veikkausliigassa seitsemän ottelua. Eurooppa-liigassa Annan esiintyi Klubin paidassa viidessä ottelussa.

-Anthonystä jäi meille erittäin hyvä kuva hänen edellisellä HJK-visiitillään. Hän oli todella tärkeä lenkki Eurooppa-liigan peleissä ja niissä Veikkausliigan otteluissa mitkä ehti pelata. Anthony on täsmäpelaaja meidän keskikentän keskustaan. Hän on hyvin pallovarma pelintekijä, joka rytmittää pelin avausta hyvin. Puolustussuuntaan “Pablo” hallitsee oman pelitilansa ja suojaa hyvin keskuspuolustajia. Hän ennakoi pelitilanteita oikea-aikaisesti ja on vahva kaksinkamppailuissa sekä maassa että ilmassa. Kaiken kaikkiaan hän on erittäin tervetullut vahvistus HJK:n joukkueeseen, sanoo HJK:n päävalmentaja Mika Lehkosuo.

-Hienoa tulla takaisin HJK:hon! Viime kerrasta jäi hyvät muistot ja en koskaan unohda Suomen mestaruuden voittamista. HJK tuntui minulle perheeltä jo viime kerralla ja nyt halusin liittyä tähän perheeseen uudestaan, Annan iloitsee paluustaan.

-Viime vuonna pelasin Norjassa, missä kaikki meni hyvin. Minulla oli myös muita mahdollisuuksia, mutta halusin palata takaisin HJK:hon. Tunnen seuran toimintatavat ja näen tämän hyvänä mahdollisuutena minulle. Viime kerralla kaikki olivat hyvin positiivisia ja kannustavia minua kohtaan, joten on hienoa palata tänne, Annan kertoo.

 

HJK Kausari 2019 myynnissä nyt!

Lisää uutisia

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa tästä ».