mainos
HJK Helsinki - Helsingin Jalkapalloklubi | On vain yksi Klubi.

HJK – Helsingin Jalkapalloklubi

HJK on johtava kotimainen ja suosituin jalkapalloseura, joka on tehnyt jo yli 100 vuotta pitkäjänteistä ja määrätietoista työtä suomalaisen jalkapalloilun kehittämiseksi.

Yhteistyössä HJK:n junioriorganisaatioiden kanssa se luo vahvan perustan menestyksekkäälle nuoriso- ja kilpailutoiminnalle kansallisella tasolla sekä luo parhaat edellytykset lahjakkaiden pelaajien siirtymiselle ulkomaille. HJK on, ja haluaa olla jatkossakin edelläkävijä ja suunnan näyttäjä suomalaisen jalkapallon kehitystyössä. HJK haluaa olla paras.

HJK Oy

HJK Oy on perustettu harjoittamaan jalkapallotoimintaa ja siihen liittyvää liiketoimintaa sekä jatkamaan pelaamista jalkapalloliigassa Liiga-HJK ry:n jälkeen.

HJK ry

HJK ry on klubiperheen ydin: juuri se alkuperäinen HJK, joka perustettiin 19.6.1907. HJK ry pyrkii tarjoamaan parhaan mahdollisen kodin jokaiselle pallosta lumoutuneelle nuorelle pelaajalle, jolla on halua ja kykyjä kehittyä huippupelaajaksi. Valmennuksen laatu on kunnia-asia.

Seuran nuorin ikäkausijoukkue on F9. Siitä ylöspäin katkeamaton sinivalkoinen tie johtaa aina miesten reservijoukkueeseen Klubi-04:ään saakka. Viime vuosina toiminta on kansainvälistynyt harppauksin. Klubin nuorten ikäkausijoukkueet ovat vakiovieraita Euroopan kovissa kutsuturnauksissa. Nuorten maajoukkueissa klubilaiset talentit ovat näkyvästi edustettuina.

HJK ry on nais- ja tyttöfutiksen pioneeri Suomessa. HJK:n naiset ovat voittaneet peräti 22 Suomen mestaruutta. Myös tyttöjen ikäkausijoukkueet kiertävät kansainvälisillä kentillä.

Kilpaurheilu on lähellä HJK ry:n sydäntä, mutta seura on paljon muutakin. Se pyörittää muiden muassa laajaa ja palkittua iltapäiväkerhotoimintaa. Lisäksi HJK ry:n avaraan ja suvaitsevaiseen kotiin mahtuvat kehitysvammaisten joukkue HJK Special ja CP-vammaisten joukkue HJK BlueStars.

HJK Oy

Olli-Pekka Lyytikäinen (pj)
Aki Hyryläinen
Kai Koskinen
Jouko K. Leskinen
Juha-Pekka Louhelainen
Joonas Lyytikäinen
Petteri Kilpinen
Juhani Merimaa


HJK ry

Kai Koskinen (pj)
Ossi Määttä (vpj)
Aki Hyryläinen
Olli-Pekka Lyytikäinen
Heidi Puolitaival
Jari Turpeinen
Jorma Vertainen
Antti-Jussi Väinölä

HJK Seniorit ry

Mikko Parma (pj)
  puh. 040 3042202
Katriina Pajupuro, sihteeri
Kalevi Leikas, talousasiat
Taina Oksanen, jäsenasiat
Tomi Lod
Erpo Oksanen
Jyrki Silventoinen
Olavi Viljanen

Email: hjk.seniorit(a)gmail.com 


Forza HJK ry

Tuomas Borg (pj)
puh. 050 3415864
Kimmo Koskiala (vpj, vierasmatkavastaava)
puh. 044 356 6848
Marjatta Pirhonen
Johan Wiik
Arttu Sailo


 

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa tästä ».