Helsingin Jalkapalloklubi

Helsingin Jalkapalloklubi, HJK Helsinki, on johtava kotimainen ja Suomen suosituin jalkapalloseura, joka on tehnyt jo yli 110 vuotta pitkäjänteistä ja määrätietoista työtä suomalaisen jalkapalloilun kehittämiseksi.

Klubikulttuuria.

Yhteistyössä HJK:n junioriorganisaatioiden kanssa se luo vahvan perustan menestyksekkäälle nuoriso- ja kilpailutoiminnalle kansallisella tasolla sekä luo parhaat edellytykset lahjakkaiden pelaajien siirtymiselle ulkomaille. HJK on, ja haluaa olla jatkossakin edelläkävijä ja suunnan näyttäjä suomalaisen jalkapallon kehitystyössä. HJK haluaa olla paras.

HJK Oy

HJK Oy on perustettu harjoittamaan jalkapallotoimintaa ja siihen liittyvää liiketoimintaa sekä jatkamaan pelaamista jalkapalloliigassa Liiga-HJK ry:n jälkeen.

HJK Oy: Kutsu varsinaiseen yhtiökokoukseen »

HJK Oy tilinpäätös – tilikausi 1.12.2021 – 30.11.2022 »

HJK ry

HJK ry on klubiperheen ydin: juuri se alkuperäinen HJK, joka perustettiin 19.6.1907. HJK ry pyrkii tarjoamaan parhaan mahdollisen kodin jokaiselle pallosta lumoutuneelle nuorelle pelaajalle, jolla on halua ja kykyjä kehittyä huippupelaajaksi. Valmennuksen laatu on kunnia-asia.

Seuran nuorimmista ikäluokista ylöspäin katkeamaton sinivalkoinen tie johtaa aina miesten reservijoukkueeseen HJK Klubi 04:ään saakka. Viime vuosina toiminta on kansainvälistynyt harppauksin. Klubin nuorten ikäkausijoukkueet ovat vakiovieraita Euroopan kovissa kutsuturnauksissa. Nuorten maajoukkueissa klubilaiset talentit ovat näkyvästi edustettuina.

HJK ry on nais- ja tyttöfutiksen pioneeri Suomessa. HJK:n naiset ovat voittaneet peräti 22 Suomen mestaruutta. Myös tyttöjen ikäkausijoukkueet kiertävät kansainvälisillä kentillä.

Kilpaurheilu on lähellä HJK ry:n sydäntä, mutta seura on paljon muutakin. Se pyörittää muiden muassa laajaa ja palkittua iltapäiväkerhotoimintaa. Lisäksi HJK ry:n avaraan ja suvaitsevaiseen kotiin mahtuvat kehitysvammaisten joukkue HJK Special ja CP-vammaisten joukkue HJK BlueStars.