Helsingin Jalkapalloklubi

Helsingin Jalkapalloklubi, HJK Helsinki, on johtava kotimainen ja Suomen suosituin jalkapalloseura, joka on tehnyt jo yli 110 vuotta pitkäjänteistä ja määrätietoista työtä suomalaisen jalkapalloilun kehittämiseksi.

Yhteistyössä HJK:n junioriorganisaatioiden kanssa se luo vahvan perustan menestyksekkäälle nuoriso- ja kilpailutoiminnalle kansallisella tasolla sekä luo parhaat edellytykset lahjakkaiden pelaajien siirtymiselle ulkomaille. HJK on, ja haluaa olla jatkossakin edelläkävijä ja suunnan näyttäjä suomalaisen jalkapallon kehitystyössä. HJK haluaa olla paras.

HJK OY

HJK Oy on perustettu harjoittamaan jalkapallotoimintaa ja siihen liittyvää liiketoimintaa sekä jatkamaan pelaamista jalkapalloliigassa Liiga-HJK ry:n jälkeen.

Yhtiökokouskutsu

HJK Oy:n yhtiökokous pidetään keskiviikkona 27.4.2022 klo 18 Bolt Arenan Hall of Fame -tilassa osoitteessa Urheilukatu 5, 00250 Helsinki. Valtakirjojen tarkastus klo 17.30 alkaen.

Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen 11 § mukaiset asiat.

Yhtiökokoukselle annetaan myös selvitys joukkueen urheilullisesta tilanteesta ja esitellään toiminnan suuntaviivat kuluvalle tilikaudelle.

Konsernin tilikauden 1.12.2020 – 30.11.2021 tilinpäätösasiakirjat ovat nähtävissä HJK Oy:n toimistossa Bolt Arenalla, Urheilukatu 5, 00250 Helsinki, ma 25.4 klo 13.00–14.00, ja niiden katsomisesta pitää ilmoittaa sähköpostitse etukäteen pe 22.4. klo 16.00 mennessä petra.hakkinen@hjk.fi.

Ethän tule kokouspaikalle, jos olet kipeä, epäilet koronavirustartuntaa tai sinulla on siihen viittaavia oireita. Suosittelemme maskin käyttöä.

Helsingissä 8. päivänä huhtikuuta 2022

Hallitus

HJK Ry

HJK ry on klubiperheen ydin: juuri se alkuperäinen HJK, joka perustettiin 19.6.1907. HJK ry pyrkii tarjoamaan parhaan mahdollisen kodin jokaiselle pallosta lumoutuneelle nuorelle pelaajalle, jolla on halua ja kykyjä kehittyä huippupelaajaksi. Valmennuksen laatu on kunnia-asia.

Seuran nuorimmista ikäluokista ylöspäin katkeamaton sinivalkoinen tie johtaa aina miesten reservijoukkueeseen HJK Klubi 04:ään saakka. Viime vuosina toiminta on kansainvälistynyt harppauksin. Klubin nuorten ikäkausijoukkueet ovat vakiovieraita Euroopan kovissa kutsuturnauksissa. Nuorten maajoukkueissa klubilaiset talentit ovat näkyvästi edustettuina.

HJK ry on nais- ja tyttöfutiksen pioneeri Suomessa. HJK:n naiset ovat voittaneet peräti 22 Suomen mestaruutta. Myös tyttöjen ikäkausijoukkueet kiertävät kansainvälisillä kentillä.

Kilpaurheilu on lähellä HJK ry:n sydäntä, mutta seura on paljon muutakin. Se pyörittää muiden muassa laajaa ja palkittua iltapäiväkerhotoimintaa. Lisäksi HJK ry:n avaraan ja suvaitsevaiseen kotiin mahtuvat kehitysvammaisten joukkue HJK Special ja CP-vammaisten joukkue HJK BlueStars.