HJK Trainee

Jasmine Kuusla - HJK Helsinki

HJK Trainee

HJK tarjoaa harjoittelupaikkoja eri alan opiskelijoille opintojen eri vaiheissa. Harjoittelijana pääset tutustumaan Suomen suurimman jalkapalloseuran arkeen ja osallistumaan aktiivisesti ajankohtaisiin projekteihin omien vahvuuksiesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaisesti. Seurayhteisössä on harjoittelupaikkoja liikunnan, viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä.

Liikunta-alan tiimeissä työskennellään jalkapallovalmennuksen parissa tai ryhmänohjaustehtävissä mm. Klubin järjestämillä lasten leireillä. Kaikessa toiminnassa korostuu lapsilähtöisyys.

Viestintä- ja markkinointitiimi vastaa koko seurayhteisön viestinnästä ja markkinoinnista. Ajankohtaiset projektit liittyvät mm. liigajoukkueisiin, juniorityöhön, tapahtumatuotantoon, palvelumyyntiin sekä kumppanuuksiin ja vastuullisuusviestintään.

Tehtäviini on kuulunut sisällöntuotanto eri kanaviin, kuten Instagramiin ja Youtubeen. Olen ollut eri projekteissa mukana aina suunnittelusta toteutukseen asti. On ollut hieno seurata, miten arki jalkapalloseurassa toimii. Kaiken on kruunannut mahtavat esimiehet, jotka ovat antaneet paljon työtehtäviä ja vapaat kädet toteuttaa itseään. Tarvittaessa apua ja neuvoja on ollut tarjolla ja niitä on ollut helppo pyytää.

Leo Lehto. Lue lisää Leon kokemuksista tästä.

Suurimmaksi osaksi työskentelin HJK:n uuden lippukaupan sekä kumppaniviestinnän parissa. Lippukaupan kehityksessä olen päässyt työskentelemään myös kansainvälisen yrityksen kanssa. Kumppaniviestinnässä on ollut mielenkiintoista päästä osaksi suunnittelemaan ja toteuttamaan uusia yhteistyöprojekteja esim. Stadiumille.

Pekka Viitanen. Lue lisää Pekan kokemuksista tästä.

Harkkapaikkana kuvailisin Klubia kannustavana ja mahdollisuuksia tarjoavana. Usein kuulee, että monen tehtävä harkassa on ollut kahvin keittäminen. Täällä se on ollut kaikkea muuta kuin sitä. HJK mahdollisti minulle myös työharjoittelun ja huippu-urheilun yhdistämisen, josta olen kiitollinen. Täällä tehdään töitä kuten missä tahansa urheilujoukkueessa, yhdessä.  

Jasmine Kuusla. Lue lisää Jasminen kokemuksista tästä.

Harjoittelujaksot ovat pääasiallisesti kolme kuukautta, mutta räätälöitävissä kunkin harjoittelijan yksilölliseen tilanteeseen. Trainee-haku on jatkuva ja voit jättää hakemuksesi milloin vain. Muista kertoa milloin haluaisit aloittaa harjoittelusi.

Opinnäytteet

Haluatko tehdä lopputyösi (opinnäytetyö, pro gradu) HJK:hon liittyen? Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja kerro ajatuksestasi. Huomioithan, että samanaikaisten opinnäyteprosessien määrä on rajallinen. Etusijalla ovat HJK Trainee -ohjelman käyneet opiskelijat.

Ota yhteyttä

Viestinnän ja markkinoinnin harjoittelut:
Juho Hirvonen
viestintäpäällikkö, HJK Oy
[email protected]

Liikunta-alan harjoittelut
Noora Mikola
kaupunginosatoiminnan kehityspäällikkö, HJK ry
[email protected]