Arvot

HJK on seura, joka menestyy monella eri tasolla ja kasvattaa huippupelaajia. Pelitaitojen lisäksi tehtävämme on kasvattaa ennen kaikkea hyviä ihmisiä. Ihmisiä, jotka ottavat huomioon pelikaverit ja arvostavat erilaisuutta. Ottavat opikseen virheistä ja osaavat iloita onnistumisesta. Yhdessä.

HJK:n pelaaja ja lapset poseeraavat

HJK:n seurayhteisön arvot

Kasvu

HJK on seura, joka menestyy monella eri tasolla ja kasvattaa huippupelaajia. Pelitaitojen lisäksi tehtävämme on kasvattaa ennen kaikkea hyviä ihmisiä. Ihmisiä, jotka ottavat huomioon pelikaverit ja arvostavat erilaisuutta. Ottavat opikseen virheistä ja osaavat iloita onnistumisesta. Yhdessä.

Jalkapallo opettaa niin fyysisiä kuin henkisiä taitoja. Haluamme vaalia oppimisen iloa. Elämässä parasta on arki, joka on hauskempaa kun sen voi jakaa samanhenkisten kanssa. On tärkeää, että pieni juniori saa turvallisen ympäristön kasvaa ja kehittyä. Mutta yhtä tärkeää se on ammatikseen pelaaville aikuisille, pelaajien perheille ja seuran työntekijöille.

HJK tarjoaa sopivan määrän rajoja ja hienoja roolimalleja. Niin että jokainen voi kasvaa parhaaksi versioksi itsestään.

HJK:n pelaaa ja lapset poseeraavat
Lapset ja poliisit
HJK nainen antaa lapselle nimikirjoituksen

Kunnianhimo

Halu tehdä parhaansa ja menestyä, halu kilpailla ja voittaa. Suomalaisessa kulttuurissa näitä asioita ei helposti haluta sanoa ääneen. HJK:ssa halutaan. Haluamme ruokkia kunnianhimoa, joka edesauttaa merkityksellistä elämää.

Kilpailuun lähteminen vaatii rohkeutta ja uskallusta sekä itsensä haastamista ja epävarmuuden sietokykyä. Lopputuloksesta ei ole varmuutta eikä kilpailussa aina voi voittaa. Sinnikkyys ja kova työ pienentävät huonon tuurin mahdollisuutta.

HJK haluaa tulla paremmaksi joka päivä. Emme päästä itseämme emmekä pelaajia, toimihenkilöitä tai kumppaneita sieltä, missä aita on matalin. Siksi olemme ryhdikäs ja vaativa ympäristö, joka jättää monelle elämänsä parhaat muistot ja elinikäisiä ystäviä.

Haluamme olla suomalaisen jalkapallon kehityksen etujoukoissa.

HJK:n maalivahti ja juniorimaalivahti klikkaavat
HJK pelaajat halaavat
HJK tyttöjuniorit ringissä

Klubilaisuus

Klubi on monimuotoinen yhteisö, jossa on seinät leveällä. Seura yhdistää ihmisiä sukupuoleen, rotuun, uskontoon, ihonväriin, vammaisuuteen, seksuaaliseen suuntaukseen tai muuhun taustaan katsomatta. Arvostamme toisiamme emmekä suvaitse minkäänlaista syrjintää.

Klubilaisuus tuo elämään iloa ja intohimoa. Yhdessä voitetaan ja yhdessä hävitään. Iloitsemme toistemme onnistumisista, mutta tuemme erityisesti silloin, kun kaverilla ei mene hyvin. Pidämme toistemme puolta.

Olemme kiitollisia historiastamme ja tunnemme vastuumme tulevaisuudesta. Kannamme ylpeydellä sinivalkoisia värejä ja käyttäydymme tyylikkäästi kentällä ja kentän ulkopuolella. Kunnioitamme vastustajaa ja erilaisia mielipiteitä.

Emme räksytä, ilkeile tai ole ylimielisiä. Mutta otamme tarvittaessa kantaa rohkeasti jos näemme sen vievän suomalaista jalkapalloa eteenpäin.

Sinä voit lähteä Klubista, mutta Klubi ei lähde sinusta. On vain yksi Klubi.

HJK pelaajat juhlivat voittoa
HJK:n maskotti frendi ja lapsi
HJK naiset ja lapset poseeraavat
HJK faneja kentällä
HJK pelaaja ja lapset kuvassa