mainos
HJK Helsinki - Helsingin Jalkapalloklubi | On vain yksi Klubi.

Uutiset

20.12.2018

Klubi kohtaa Skotlannin suurseuran

Harjoitusottelu Rangers FC vs HJK pelaataan Ibrox Stadiumilla sunnuntaina 20.1.2019 klo 14.00 Suomen aikaa.

HJK ja Rangers FC ovat sopineet harjoitusottelusta ensi tammikuussa. Ottelu pelataan Rangersin kotistadionilla, legendaarisella Ibroxilla, Glasgow'ssa Skotlannissa.

Vuonna 1872 perustettu Rangers Football Club on Skotlannin menestynein seura. Maansa mestaruuksia seuralla on peräti 54, mikä on maailmanennatys. Skotlannin cupin Rangers on voittanut 33 kertaa ja liigacupin 27 kertaa.

Seuralla on myös kansainvälistä menestystä. Rangers voitti Cup-voittajien cupin 1972 oltuaan sitä ennen kahdesti loppuottelussa hävinneenä osapuolena, 1961 ja 1967. UEFA-cupin loppuottelussa Rangers pelasi vuonna 2008.

Rangers pelaa Skotlannin pääsarjassa ja on tällä hetkellä sarjassa toisena Celtic FC:n jälkeen. "The Gers" pelaa hyvää kautta uuden valmentajansa Steven Gerrardin alaisuudessa.

Joukkueen suurin tähti on meillekin niin tuttu Alfredo Morelos. Buffalona tutuksi tullut maalintekijä siirtyi HJK:sta Rangersiin elokuussa 2017. Kaudella 2017/18 Morelos sijoittui Skotlannin liigan maalipörssissä toiseksi 14 maalilla. Kuluvalla kaudella maaleja on syntynyt jo yhdeksän, ja Morelos on maalipörssin kärjessä.

HJK on suunnitellut ottelun yhteyteen lyhyen kauden aloittavan harjoitusleirin.

– Huikeaa aloittaa vuosi Ibroxilla ja pelin ympärille järjestetyllä pienellä leirillä. Morelos-siirtosopimuksessa on monen muun ehdon lisäksi sovittuna tämä peli, ja nyt siihen löytyi sopiva hetki, kun molemmat halusivat vuoden alkuun hyvän pelin, HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti toteaa.

HJK Kausari 2019 myynnissä nyt!

Lisää uutisia

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa tästä ».